Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kvsr-endmh Sağolun teşekkür ederim hocam.
-
@engineerr öncelikle şimdiden hayırlı olsun er yada geç sevk kağıdı gönderilir
Kuruma yedeklerin durumunu sorduğumda asıl olan kişi hastaneye giriş yapmasa veya istenen sürede kuruma ulaştıramasada yedeklere hemen sevk kağıdının yollanmayacağını söylediler.Asıl olan kişi tebliyat yollarsa o zaman yedeğe sevk kağıdı gönderileceğini söylediler .Hatta asıllardan tebligat gönderenler olmuş yedeklerden 3,4 kişiye sevk kağıdı gönderdiklerini söylemişlerdi -
@haticey hocam bugün görüştüm pertem ile sağlık raporları sağlık kurulunun incelemesinden geçtikten sonra en son bizim elimize geliyor dedi gelince öyle durum varsa size dönüş yapacağız dediler hayırlısı bakalım bekleyeceğiz artık.
-
Arkadaslar merhaba.
Son 10 gunde yasadiklarimizi sizinle paylasacagim.
Esim 30 temmuzda msb ye gidip durumu sormus. Demislerki sizin Saglik raporunuz 6 hekimli oldugu icin sizin gibi olanlari kamu hastanelerine 18 haziranda yazdik. sizlerin acilen raporlari tamamlamaniz gerekiyor. Kamu hastanelerine yazilan raporun tarih ve sayisini almis. Daha sonra ankara numuneye gidip durumu izah etmis bakin ilk raporu hatali verdiniz msb yazi yazmis sizde ona gore islem yapmalisiniz diye. Tabi oradaki gerizekalinin bizde yazi felan yok gelmedi deyip esime azarlayici tonda konusunca olaya mudahale etmek durumunda kaldim.
Daha sonra agustos 1 de gittim yetkilileri ile hukuki bir dilde tehditkar sekilde konusunca yok dedikleri yaziyi buldular. Yazi gercektende 18 haziranda yazilmis ve yaklasik 1 hafta sonra numuneye ulasmis. yazi ekinde ankara icin sadece 50 den fazla kisinin adi vardi. Numune, ekteki kisilerden kendisinin rapor verdiklrrinin yanina arti koymus ve yaziyi bir kenara atmis hic bir sekilde geri donus yapmamis. Tabi bunu da gorunce daha sert bir dille konusarak eksik olan 6 hekimi tamamlattik yaklasik 3-4 gun suremizi aldi. Saglik kurulundan 12 hekimli raporu alip bu pazartesi msb ye elden goturduk. Bu sefer daha garanti olsun diye direkt saglik kuruluna teslim ettik. Hatta oradaki tabibe de gosterip sorun olmadigina dair onay aldik.
Sonuc olarak kamu hastanelerinr yazilan yazinjn ekinde bir cok kisinin adi var. O kisilerin gidip eksik olarak verilen raporu tamamlamasi gerekiyor.
Tabi sunu da belirtmek gerek. Bu islemlere karsi idari yargida dava acabilirsiniz.
Ancak dikkat edilmesi gereken husus size saglik raporu veren hastanenin yanlis rapor vermesine karsi dava acabilirsiniz. Msb ye karsi dava acamazsiniz. Cunku msb nin atama iptaline iliskin herhangi bir karar vermedigi icin yurutulmesinde zorunlu karar bulunulmadigindan ret yersiniz.O yuzden dava yolunu secmek isteyen arkadaslar hasim i iyi belirlemek ve idari islemi iyi tanimlamak zorunda.
Kolay gelsin simdiden.
-
@olcaysancaktar 6 hekimli rapor kabul olmuyor diye birçok paylaşım yapıldı daha önce burda, keşke 30 Temmuz a bırakmasaydınız.
-
@hendesi, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@olcaysancaktar 6 hekimli rapor kabul olmuyor diye birçok paylaşım yapıldı daha önce burda, keşke 30 Temmuz a bırakmasaydınız.
Sayin Hendesi
Bize kabul olmadigina dair teblig edilen bir yazi olmadi. Ki su anda bile bir teblig yok. Idarenin her turlu isleminde bildirim yukumlulugu vardir. Ayrica dedigim gibi bizim durumumuzda sadece ankarada bir suru kisi vardi. Ve bunlardan bazi tanidiklarimda tamamlama yolu yerine dava acma yolunu sectiler. Numune de yasadigim sorundan sonra tamam biz halledecegiz her turlu kolayligi saglayacagiz diye alttan almasalardi. Su anda bende dava acma yolunu secmis olacaktim. -
Bende aynı şekilde 7 doktor dan muayene olmuştum hastaneye rapor yanlış olduğu için gittiğimde bı sorun yok baş hekim böyle karar aldı demislerdi perteme gittiğimde yanlış olduğunu öğrendim hastaneye tekrar gittiğim de düzelttiler benden sonra hastaneden rapor alan diğer adaylarida arayıp düzelttiler .
-
@olcaysancaktar hocam sorusturmalarla ilgili bir sey soylediler mi
-
@er-tuğrul sorusturmalar onlardan tamamen bagimsiz isliyor. Saglik raporunu teslim ettikten sonra cankayadaki guvenlik islerine gittik. Orada kendi adimizi verip sorduktan sonra guvenlik sorusturmasinin yaklasik 2 ay once basladigini ve devam ettigini soylediler. En iyi ihtimalde 3bucuk ayda en kotu ihtimalde 1bucuk yilda tamamlaniyor dediler.
-
@olcaysancaktar anladim hocam tesekkur ederim guvenlik subeye hicbir yerden formunuz gelmis mi yoksa bilgi vermediler mi
-
@olcaysancaktar, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@hendesi, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Sayin Hendesi
Bize kabul olmadigina dair teblig edilen bir yazi olmadi. Ki su anda bile bir teblig yok. Idarenin her turlu isleminde bildirim yukumlulugu vardir. Ayrica dedigim gibi bizim durumumuzda sadece ankarada bir suru kisi vardi. Ve bunlardan bazi tanidiklarimda tamamlama yolu yerine dava acma yolunu sectiler. Numune de yasadigim sorundan sonra tamam biz halledecegiz her turlu kolayligi saglayacagiz diye alttan almasalardi. Su anda bende dava acma yolunu secmis olacaktim.Size değil genel olarak söylüyorum;
MSB bununla ilgili bir tebliğ yapmak zorunda değil,
biz istenen bilgi ve formları doğru vermekle yükümlüyüz,
ki herhangi bir yanlışlık veya eksiklikte atamanın geçersiz olacağını en baştan başvuruda belirtmişlerdi. atama geçersizdir tebligatını yapacaklarına, böyle askıda kalıp düzeltme ihtimalimizin olması daha iyi.Buradaki eksiklik dediğiniz gibi hastanelere ait, fakat bunun sebebi de yine kendimizi ifade edemeyişimiz. Gidip sivil memur olarak atandık deyince normal sivil memur prosedürlerini uyguluyorlar (ki normalde olması gereken de bu), fakat ne ilginçtir ki bizden istenen heyet raporu askeri personelle aynı (efor testleri hariç). bütün karışıklıklar bundan. zaten bu tür şeyler nedeniyle atama sürecimiz uzuyor.
-
Arkadaşlar WhatsApp grubu hala aktifse linkini atabilir misiniz
-
-
İyi akşamlar arkadaşlar, tekrardan WhatsApp grubu linki atabilir misiniz?
-
-
@kvsr-endmh neden girilmiyo acaba davet bağlantısı iptal edildi diyo
-
arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı acaba, bayramdan sonra başlatılabilir söylentisi vardı bilgisi olan var mı??
-
Gygk 21 alan 50/51 burada yazışanlara göre gelmez herhalde
-
Feragat edince asil yedek hemen çağrılıyor. Sağlık raporundan elenen asil olunca nie henüz dönüş yapılmıyor bilgisi olan.
-
@gkhntr Bu şekilde bekleyen arkadaşlar var yine. Plan şube onlara, sağlık subenin kendilerine herhangi bir olumsuz rapor bildirmedigini söylemişler. Sağlık şubeden, bir kişinin elendigine dair bilgi geldiğinde onlar da hemen yedeği arıyorlarmış. Siz bekleyin demişler.