Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@gizemsen sizler hangi illerdesiniz bana 24 mayısta gelmişti o zamanlarda yedeklerede polisin geldiğini söylemişlerdi size şimdiye kadar gelmiş olması gerekirdi emniyete sordursaydınız
-
Ben bugün emniyete ulaştım. Soruşturma ile ilgilenen polis dedi ki sizin dosyaları gönderdim ben. Evinize gelmeme gerek yok. Her yerden bilginizi alabilirim ben dedi. Komşunuz olur, muhtarlık olur. Gönderdim deyince içim rahat etti. Gelen giden olmayınca.
-
@kvsr-endmh Bana da polis gelmedi muhtemelen cevreden sordular veya sadece kayitlara baktilar
-
@haticey bana da mayıs gibi gelmişlerdi tekrardan gelmeleri ilginç. Yozgattayim ben
-
Sizce soruşturmalarımız tüm birimlerce yapılmış mıdır?
-
WhatsApp grubunda konuşuyorlar bu durumu. Çoğu soruşturma bitmiş sanırım ama hala devam edenler de varmış. Eylül Ekim gibi bir dönüş olur diyorlar ama kesin birşey yok tabi
-
@kvsr-endmh belli bi tarih olmaması da çok kötü beklemek çok zor
-
@er-tuğrul öğretmen alımlarında da polis herkese gitmemişti aynı tarz bir uygulama uyguluyor olabilirler MBS olunca kesin gelirler diye düşünmüştüm polis gelmeyenlerin muhtarlıktan veya nüfustan halletmiş olabilirler panik yapılması gereken bir durum yok demek ki
-
Konu başlığı her canlandiginda heyecana kapılıyorum. . Bakıyorum ki aynı konu
-
@aybuke aynen öyle belirsizlik zor zaten. sona yaklaşıyoruz artık. Insallah tez zamn haber alırız
-
@blgsyr_muh kkk 1.yedegim banada donus yapilmadi ama asil aday elendigini soyledi .
-
Merhaba arkadaşlar ben kkk bilgisayar mühendisi alımında 1. yedeğim asil aday sağlıktan elendiğini söyledi ancak bana bir dönüş olmadı bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
-
@engineerr benim pek bir bilgim yok ama tahminen şunu diyebilirim. Tebligat yaparken arayacak olabilirler çünkü yedekler de sağlık raporunu gönderdi sanıyorum. Sorusturmalari da yapılıyor. O yüzden sizi henüz aramamış olabilirler diye düşünüyorum.
-
@kvsr-endmh benden sağlık raporuda istenmedi ve dönüş de yapılmadı sıra size geldi diye.
-
@engineerr sağlık raporu istenmedi demek. Ben yedekler de gönderiyor diye biliyordum. Pertem e ulasabildiniz mi hiç.
-
@kvsr-endmh 1 ay önce ulaşmıştım biz size öyle bi durum olursa dönüş yapacağız dediler daha sonra ulaşamadım malesef.
-
@galatasaray Merhaba arkadaşlar yedekte olupta önündeki asil aday sağlıktan elenip yedeklere dönüş yapılan oldu mu?ya da tebligattan sonra mı dönüş yapılacak?
-
@engineerr Anlıyorum. O zaman süreçle alakalı bir durumdur demek ki. Bence siz WhatsApp grubuna girin orada size daha iyi bilgi verebilecek biri vardır. Artık buradan pek konuşmuyorlar sanırım.
-
@kvsr-endmh anladım teşekkür ederim siz ekleyebilir misiniz whatsapp grubuna?
-
@engineerr Ben ekleyemiyorum ama size linkini göndereyim siz katilirsiniz oradan
https://chat.whatsapp.com/59V2LnTQyew0oMDZmWndC4