Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Bir gelişme var mı arkadaşlar?
-
@elk daha erken internet üzerinden tebligatlar ilan edilecek. Eylülden önce açıklanmaz. Şimdiden beklenti içine girmeye gerek yok. Kendinize zarar.
-
Selam arkadaşlar msb nin sitesindeki en altta yer alan e devlet ile giriş yap yazan yerden giriş yaptığınızda herhangi bir bilgi yazıyor mu sizlerde ? Bende sadece isim görünüyor da
-
@sabuncuoglu Milli savunmanın anasayfasindaki edevlet logosunu tikladigimizda ne çıktığını soruyorsunuz galiba. Ben giriş yaptım oradan. Milli savunma ile alakalı edevlet üzerinden sunulan hizmetler çıkıyor direk
-
@kvsr-endmh aynen onu sormuştum. Tüh ben de bi şey yazar diye beklemiştim
-
@sabuncuoglu sizde de aynı şey çıkıyor yani.
-
@kvsr-endmh bende bilgisayardan açılmıyor telefonda da sadece ismim yazıyor altta da üç çizgi var. Muhtemelen bir menü açılması gerekiyo ama açılmıyor. Bu kadar sizde çıkanları da göremedim yani
-
@sabuncuoglu Siz personel temin sayfasının en altındaki e devlet ile giriş yap sekmesini demiyorsunuz değil mi. Direk Msb nin ana sayfasında edevlet logosu var ona tikliyorsunuz
-
@kvsr-endmh ben sayfanın en altındakini diyorum
-
@sabuncuoglu anladım. Msb nin anasayfasindaki logodan girince bana hizmetler çıkmıştı dediğim gibi. Ama sizde neden öyle sadece çizgi çıktı anlayamadım. Çok da kişiye özel ekstra birşey de değil sayfada çıkanlar.
-
Kasım ayında inşaallah göreve başlayacagiz...
-
@hmz1453 kesin kasim miymis?
-
@kvsr-endmh hata verdiğini söyleyenler olmuştu ondan da olabilir
-
@sabuncuoglu hımm öyle bir sıkıntı da olabilir evet.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
@youtube-pls arkadaslar son izledigim video linkini kopyalamis kusura bakmayin
-
https://personeltemin.msb.gov.tr
MsB sitesi çöktü..
-
Arkadaşlar bugün polis gelmiş komşuya beni sormuş ve bu 2.kez oluyor. Evine 2 kez polis gelen var mı ?
-
@aybuke size 2 kez gelmişler bana da hiç gelen olmadı. Ikı kez gelmeleri şaşırtıcı..
-
@kvsr-endmh bana da gelen olmadı