Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
En son 5 - 6 ay sürer cevabı almıştım
-
@elk ben de geçen hafta sordum, ne zaman başlanır şu an çalıştığım yere ona göre vereceğim istifamı dedi benzer şekilde kasım aralığı bulabilir dediler. Net söylemiyorlar ama önceki alımlardan yola çıkarak tahmin ediyorlarmış. Çok uzun ya daha kısa sürede sonuçlanır da bir an önce başlarız inşallah
-
Ya öyle evet. Kuruma da ulaşılamıyor ki. Sağlık raporları ne durumda acaba. Bir sıkıntı var mi onlarla ilgili. Tam bir belirsizlik.
-
Emniyet Guvenlik Subeye sordurdum ben de henuz guvenlik sorusturmaniz gelmedi dediler. Saglik raporu ile alakali bilgi almak icin de ulasamiyorum. Surec biraz fazla stresli. Saglikli atlatiriz umarim.
-
Tekrar kpss ye hazırlanmalı o zaman
-
@gen-muh güvenlik soruşturmasının süreci hakkında bilgi almak için nereyi arıyorsunuz? MSB yi mayıs ayında aradığımda dahi soruşturmalar başladı demişlerdi. Başladı mı hangi aşamada net olarak öğrenebilmenin yolu var mı acaba
-
@gen-muh kim araciyla sordurdunuz acaba biz gitsek bilgi alabilir miyiz ki ?
-
@endmuh15 @er-tuğrul Ikametgah adresimin bulundugu ildeki guvenlik subeye sordurdum ben. Tabi MSB' nin sorusturmalara hangi kurum uzerinden devam ettigini tam olarak bilmiyorum.
-
@gen-muh hangi kurum uzerinden devam ettigini derken neyi kast ettiniz.
-
@er-tuğrul Tam emin değilim ama plan şube ilgileniyor sanirim. 2353 plan subenin dahili numarası. Ama kurum net bir bilgi vermiyor ne aşamada olduğu ile ilgili. Başladı diyorlar sadece.
-
@gen-muh 3 -4 gün önce komşuya sormuşlar beni arkadaşlar
-
@kvsr-endmh eyvallah tesekkurler.
-
@kbr23 Ne güzel, hadi hayırlısı hakkınızda. Başka gelen var mi arkadaşlar ?
-
@er-tuğrul Rica ederim.
-
@kvsr-endmh Bana da soruşturma için gelmediler
-
Arkadaşlar bana hem emniyetten eve ve muhtara geldiler, hemde istihbarattan geldiler ( istihbarattan geldiklerini bir tanıdık söyledi beni ona sormuşlar). Ayrıca emniyete gittim emniyetteki soruşturmamın 25 mayısta bittiğini söylediler.
-
@mecengine hadi ya cidden mi istihbarat eve mi geldi peki hangi sehir hocam?
-
@er-tuğrul mahalleye gelmişler komşulara sormuşlar istihbarattan geldiklerini söylemişler ayrıca daha önce spor salonuna gidiyordum orayada gidip sormuşlar. Tokat
-
@mecengine salona gittiginizi yazmismiydiniz doldurdugumuz formlara
-
@er-tuğrul Yazmamıştım nasıl buldular bende şaşırdım.