Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@latortuerouge Ben sordum.bugün. biz bilemiyoruz dedi adam. Ama büyük ihtimal sorusturmalariniz da başlamıştır dedi. Herkes aynı anda başlayacakmış ise. O yüzden erken de olsa sizin işiniz diğerlerinin işinin bitmesini bekleyecek doğal olarak dedi adam
-
@kvsr-endmh ben de bugün sordum ama bilgi vermiyorlarmış. İkametgahınız yıllar içinde sık sık değişmediyse soruşturmanız daha kolay ilerler dedi sadece.
-
@kvsr-endmh Yine bu platformda okuduğum yorumlara istinaden; Jandarma ve Sahil güvenlik komutanlığı da sivil memur alımı yapmış 16 şubatta sonuçları açıklanmış, sağlık raporlarının da son gönderilme tarihi 16 Mart, 1 Haziranda adaylar aranmaya başlamış göreve başlayabilirsiniz sizlere tebligat gönderilecektir diye. Fakat hala tebligatları gelmemiş söylediğiniz gibi daha soruşturmaları bitmeyen kişiler varmış tebligatlar toplu onaya gidecekmiş. Bizde de aynı durum söz konusu olabilir.
Yani güvenlik soruşturmamız bitsede bitmeyen adayları bekleyeceğiz gibi görünüyor.
-
Buradan yorumlara ulaşabilirsiniz.
-
@endmh Evet öyle sanırım. Memur öyle dedi toplu olarak gidecekmiş sağlık raporları da mesela. Aynen sorusturmalar da öyle.
-
@kvsr-endmh subeye gidip bilgi aldiysaniz paylasabilir misiniz acaba ?
-
@gen-muh Sadece sağlık şubeye gidebildim. Onlardan da raporlarla ilgili bilgi alabildim doğal olarak. Ama memur dedi ki sorusturmalariniz da paralel olarak yapılıyor galiba dedi. Biz raporlarimizi inceliyoruz teslim ediyoruz ondan sonrası bizimle ilgili değil dedi
-
@kvsr-endmh tesekkur ederim bilgi icin
-
@gen-muh Rica ederim. Insallah faydası olmuştur
-
Merhaba arkadaşlar. Sizden bir konuda bilgi isteyecektim. Şimdi benim bir arkadaşım var bilgisayar mühendisi. 2 senedir bekliyor. Düz memurluk yazsam mi diye düşünüyor ama atanirsa 2018 puanı ile tekrar tercih yapabilir mi acaba bu konuda bilgisi olan var mi acaba ? Herhangi bir hak kaybı oluyor mu. Ya da atama olursa da gitmezse ?
-
Arkadaşlar ben harita teknikeri olarak asildeyim ve şuan malumunuz gs bekliyoruz ama bu arada da 7 aydır bekledigim iller bankasının sonucu açıklandı ve onu da asil olarak kazanmışım ve gs soruşturmasi falan yapıldı bu kurumun ama hangi kurum daha iyi hiçbir bilgim yok fikri bilgisi olan var mi acaba ?
-
@kbr23 bence iller bankasini secin
-
@kbr23 Tabiki İller Bankası. Her ikisi için de tebrik ederim.
-
@meri çok teşekkür ederim
-
@er-tuğrul teşekkür ederim
-
Arkadaşlar kurumla son zamanlarda iletişime geçebilen oldu mu. Son durum ne acaba şu an bilgisi olan var mi?
-
@kvsr-endmh Geçen hafta p.tesi günü görüştüm en son sürecin devam ettiğini ekim kasım gibi biteceğini söylediler.
-
@elk yok artık o kadar uzun mu sürer de ya
-
@elk Gerçekten mi çok uzunmuş ya. Süre uzadıkça her an bir sıkıntı çıkacakmış gibi geliyor
-
Ohal kalkınca hızlanır işlemler benim hala
umudum var bayram dönüşü başlarız diye