Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@mecengine vay be demek ki tum kayitlara bakiyorlar
-
@er-tuğrul, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@mecengine vay be demek ki tum kayitlara bakiyorlar
Hocam başlanacak kurum az buz bi yer değil: "MİLLI SAVUNMA" yani, olsun O kadar
-
@figo102009 Ben de oyle dusunuyorum luis figo Hayirlisiya baslariz insaallah[bağlantı metni](link url)
-
@mecengine bir tanıdıktan sormuşlar demişssiniz ya acaba tanıdık akraba mı yoksa arkadaş filan mı
-
@mecengine bana da 24 mayısta gelmişlerdi ama sivil polis olduklarını söylemişler Bende birçok kursa katıldım ama hiç öyle birşey duymadım Sizi kursa sorduklarını nerden öğrendiniz
-
@haticey Orada adım ve soyadım ile beni sorarken beni tanıyan bir arkadaşım duymuş o da bana söyledi.
-
Kurumumuz artık Harita genel Komutanlığı değil arkadaşlar Harita Genel Müdürlüğü olmuştur bakanlık değişmedi çok şükür ki milli savunma bakanlığına bağlı kalmışız hayırlı olsun herkese
-
Arkadaslar sivil memurlukta goreve baslayinca memlekete tayin cok mu zor ?
-
Arkadaşlar bi WhatsApp grubu kursak nasıl olur bu aşamada hem bilgi akışı hızlı olur
-
@tsm44 Bence burası yeterli WhatsApp gruplarına dışardan kişilerde dahil oluyor yalan yanlış paylaşım çok oluyor
-
@tsm44 çok iyi olur hocam, bildirimi anlık olarak görürüz, olmazsa hocam siz kurun grubu katılmak isteyenler katılsın
-
@haticey dışarıdan kişilere izin vermeyiz bizde fark edildiğinde atılır bence kuralım girmek isteyenler girer
-
Katılmak isteyen arkadaşlar için WhatsApp grubumuz alakasız olanlar seviyesiz muhabbete girecek olanlar lütfen gelmesin bizler için bilgi paylaşımı adına güzel olacaktır
-
@tsm44 Hocam yogun yogun bilgi akışı yok ki whatsap bence gerekli değil en azindan şu an icin
-
Merhabalar arkadaslar, acaba msb bilgisayar muhendisligi yedek olupta aranan var mi? (saglik raporu icin)
-
Arkadaşlar son zamanlarda işe başlama tarihi hakkında personel temin ile iletişime geçen var mı? Memurlar.net de bir arkadaş soruşturmanın Kasım Aralık gibi biteceğini yazmış personel temin ile görüşmüş konu ile ilgili bilgisi olan ?
-
@endmh Ben geçen hafta görüştüm biri ile o da bana öyle dedi. Kasım gibi ancak biter demişti
-
@kvsr-endmh Bende yorumlarda öyle okudum. Beklemek çok zor haber alınacak bir yerde yok hayırlısı olsun artık.
-
@kvsr-endmh siz hangi numaradan ulaşıyorsunuz MSB ye rica etsem paylaşabilir misiniz? Ben 3125620543 ü arıyorum sürekli meşgul ulaşmak imkansız.
-
@endmh Evet ben de o numaradan ulaşıyorum. Hep meşgul evet. Ben de çok zorlandım. Ama düşürdüm sonunda