Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kvsr-endmh buna rağmen neden sorun çıkartıp bizi uğraştırıyorlar anlamadım sanki subay olarak istihdam edileceğiz altı üstü memur olacağız.
-
@latortuerouge evet ben de bu soruyu çok sordum bu süreçte. Gerçekten çok uğraştık. Ben simdi herşeyi bastan yapiyormusum gibi hissediyorum. Bir daha sıkıntı çıkacak mi diye düşünmekten atanmanin sevincini yasayamadim henüz
-
@latortuerouge evet ben oldum ama yeterli değilmiş, kadın doğuma da ayrıca olmam gerekti..
-
Bide su msb de kapida duran tipler var iceri almamak icin herseyi yapiyolar ne alimmis arkadas resmen ugrastirmak uzerine kurulmus
-
@kvsr-endmh bütün doktorlara en baştan mı görünceksiniz yoksa sadece kadın hastalıkları ekleme yapılıp yeni rapor mı düzenlenecekmiş ?
-
Arkadaslar benim baska kuruma kadrolu atamam oldu milli savunma evraklarini göndermiştim ise başlayacağım henüz feragat etmedim etmezsek bir sorun olur mu. Böyle bir durumda olan var mi Milli savunma başvuru klavuzunda 657e tabi olmamak vardı güvenlik sorusturmasinda baska kurumda görev yaptığı tespit edilirse sıkıntıya duser mi. ( Istifa eden memur 6 ay baska bir kadroya gecemez bu durum icinde gecerlimidir)
-
Kadrolu memur olduysanız istifa durumu olursa zaten kuruma geçiş yapamayacaksınız ve milli savunma bu konuda cok katı bir kurum tespit edilirse iptali sağlanıyor benim anlayamadığım memur olduysaniz bir dilekce yazmak cok zor değil dilekce yazın yedek aday yararlansin hak ihlali yapmayin derim. @m-benli28
-
Hakkınızı kaybediyordunuz beklemenizin anlamı yok memur olmuşken bir başkasının sürecini geciktirmekten başka birsey değil söylediğiniz durum istifa verseniz dahil 6 ay memur olamazsiniz. @m-benli28
-
@m-benli28, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Arkadaslar benim baska kuruma kadrolu atamam oldu milli savunma evraklarini göndermiştim ise başlayacağım henüz feragat etmedim etmezsek bir sorun olur mu. Böyle bir durumda olan var mi Milli savunma başvuru klavuzunda 657e tabi olmamak vardı güvenlik sorusturmasinda baska kurumda görev yaptığı tespit edilirse sıkıntıya duser mi. ( Istifa eden memur 6 ay baska bir kadroya gecemez bu durum icinde gecerlimidir)
Kurumunuz ney?
@gulay-ny, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Hakkınızı kaybediyordunuz beklemenizin anlamı yok memur olmuşken bir başkasının sürecini geciktirmekten başka birsey değil söylediğiniz durum istifa verseniz dahil 6 ay memur olamazsiniz. @m-benli28
-
@gulay-ny tbmm kadrosuna atandım.
-
@m-benli28 arkadaşım tbmm gibi bir kuruma atanip yedekte bekleyenin hakkini bekletme bence zaten kadrolu olduğun icin milli savunma iptal neden bekletiyorsun tbmm konusunda cok şanslısın tebrik ederim.
-
@gulay-ny bir başkasının hakkına girmek değil mesele sorun olmuyorsa dilekceyle uğraşmamak istedim sorun oldugunu ogrenmis oldum dilekce yazar postalarım tesekkurler.
-
@m-benli28 sizin kadro neydi
-
@burcu-nr anladim tesekkur ederim
-
@latortuerouge Doktorlara baştan muayene olmuyorum ama yeni rapor çıkardığım için tüm doktorlara tekrar imzalatmak zorunda kaldım.
-
Elden hiç rapor götüren oldu mu aranızda. Raporu sağlık kurumuna kadar siz goturebiliyor musunuz yola dışarıdaki memurlar mi alıyor
-
@kvsr-endmh içeri girmek isterseniz izin veriyorlar ya da girişteki askerlere bırakıyorsunuz
-
@latortuerouge sağlık kurumuna direk elden verebiliyoruz yani Teşekkür ederim...
-
@m-benli28 MSB hangi kadroya atanmıştınız yedekte bekleyen arkadaşlar da ona göre kendilerini ayarlasın
Siz dilekçe vermedikçe yedekte ki arkadaşın süreçleri çok uzuyor
Tebrik ederim -
@kvsr-endmh sağlık şubeye gittiğinizde raporumda bir sorun var mı deyince inceliyorlar gitmişken inceletin