Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kbr23 evet ulaşacaklar herkesi arayacaklarını söylediler. Ama işte güvenlik soruşturması da aksamasın, başlamadıysa başlasın diye biran önce ne yapabilirsek diye herkes ne biliyorsa söylüyor tabi mesela beni haftaya arasalardı benim işim eylüle kalacaktı hastaneden dolayı, 2 ay heyet toplanmayacakmış..
-
@mhmmd1907 benimkinin birini hastane gönderdi birini ben gönderdim bir nüsha da bende kaldı. Hastaneden hastaneye değişiyor galiba bu durum.
-
@kvsr-endmh önceki yazılanları okudum bir kaç arkadaş kendileri de göndermiş sizin gibi ama kurumun bize verdiği sevk evrağında hastane tarafından tarafımıza gönderilmesi isteniyordu ama aklım karıştı yine de
-
@mhmmd1907 Ben bir sıkıntı yasamadim. Belge gitsin de onlar için o önemli bence
-
@kvsr-endmh aynen doğru söylüyorsunuz peki başka bir iletişim hattı var mı bakanlığın hayırlı sürekli meşgul çalıyor
-
@mhmmd1907 pertem in başka bilmiyorum ben. Maalesef sürekli meşgul çalıyor evet. Denk gelebilmek zor. Siz hic durmadan arayın.
-
HvKK bilgisayar mühendisliği yedeklerden sırası gelen oldu mu?
-
@mhmmd1907 ben ulaştım meşgulüz diye yüzüme kapattılar, 284 kere aradım.
-
Hic aranan oldu mu arkadaşlar. Belgenizde eksiklik var diye.
-
@kvsr-endmh böyle bir şey olabilir mi ya MSB ye bağlı kaç tane birim var ve bir tane iletişim hattı sürekli ariyacaz artık napalım
-
@mhmmd1907 Maalesef öyle. Ben de aradım bugün tam mesai bitiminde düştü şansıma.
-
Bayan arkadaşlar bugün MSB ye ulaştım ben. Bu eksik rapor ile ilgili. Ben hastaneye gittim dun. Hastane herhangi bir yazı gelmedi bize eksiginiz olduğuna dair dedi. Bugün sorduğumda dediler ki, biz yazıyı kamu hastaneleri genel sekreterliğine gönderdik onlar da hastanelere yazı gönderecekler. Hastane arayacak sizi eksiginiz varmış gelin tamamlayalim diye dedi. O yüzden erkenden raporunuzun peşine düşün derim ben. Benim henüz hastaneme yazı bile gelmemiş. Sizin de öyle olabilir. En erken ne zamana halledilebiliyorsa halledin ve gönderin raporunuzu dediler.
-
Arkadaşlar bugün msb’ ye raporlarla ilgili sıkıntımızı sormak için gittim. Geri gönderilecek yanlış düzenlenmiş raporları ayırmışlar. Özellikle belirttiler raporlar “ Sağlık Raporuna İlişkin Usul ve Esaslar EK-14” e uygun şekilde düzenlenmeliymiş. Sevkinizin yapıldığı hastahane yine bildiğini okursa il sağlık kurulına dilekçe yazarsanız gereği yapılırmış.
-
@latortuerouge erkeklerde de eksik var mi acaba?
-
Özellikle kadın hastalıklarında eksiklik olanlar diye söylemedi. Raporun düzenlenmesi gereken formatı belirtti. Asker kişiler için düzenlenen rapora benzeyen raporu olanlarınki kabul edilmiş. Tek tek ayrıntılı bütün bölümlerin açıklaması yazmayan sadece tanı ve tsk’da memur olur yazan raporlarda sıkıntı varmış.
-
Kadın doğumla ilgili raporunda sıkıntı çıkan arkadaşlar üroloji ye muayene olmuş muydunuz acaba ?
-
@latortuerouge tesekkur ederim
-
@latortuerouge ben olmuştum evet.
-
@latortuerouge o zaman belirtirler di herhalde dimi sıkıntınız bu yönde diye. Raporun formatıyla ilgili bize birşey demediler hic
-
Belirtilirdi galiba ama artık kimseye de güvenemiyorum ne de olsa eksik çıkınca kendisi uğraşmayacak. Siz yine de o formatta olup olmadığına dikkat edin.