Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey benimki de öyleydi hatırladığım kadarıyla ama kabul olmamış sanırım.
-
@endmh rica ederim. Siz eksiginizi tamamladiniz yani. Nasıl bir süreç izlediniz acaba
-
@kvsr-endmh Aslında süreç şöyle oldu sağlık raporu için hastaneye giriş yaptığımda kayıt esnasında vermiş oldukları kağıtta Kadın doğum bölümü yer almıyordu. Kaydı yapan memur onu el yazısı ile ekledi. Ve ben bütün doktorlara göründükten sonra heyet raporumu onayladı. Kadın doğuma gitmeseydim onaylanmayacaktı. Neyse ki baştan uyardılar beni. Sizde en kısa sürede çözersiniz umarım.
-
@haticey peki gidecek arkadaşlar var mı bana yardımcı olabilecek?
-
@endmh Yaaa! Siz ta en başında halletmissiniz. Ne güzel. Ben bizim gibi sonradan öğrendiniz hallettiniz sandım
-
@mhmmd1907 gidecek kişinin tc numaranızla gitmesi gerekiyor. Ben birkaç arkadaşı daha soracaktım ama kimlik no istediler
-
@gizemsen ben gittiğimde forumdan isim ve soyismini yazan 9 arkadaşın kini sordurmuştum ama işlerin yoğunluğu artmışsa uğraşmak istememiş olabilirler
-
@gizemsen anladım peki sağolun
-
Başka bir iletişim hattı var mı arkadaşlar
-
@gizemsen peki nasıl duzeltilecekmis eksiklik çünkü ben de kadın doğuma ayrı muayene olmadım ultrason ve üroloji baktı onlar mi ulaşacakmış bize tekrar acaba
-
@kbr23 eksik olanlar aranacak dediler. Ama tek eksiğin kadın doğum olduğunu biliyorsanız pazartesi gidip tamamlatabilirsiniz.bana da üroloji baktı ama erkekler içinmiş üroloji, biz kadın doğuma gitmek zorumdaymışız. Kadınların çoğunda eksikmiş zaten.
Direkt hastaneye gidip söylememiz gerekiyormuş. Zaten il sağlık müdürlüğüne sanırım yazı yazılmış. İnşallah hastanelerde sıkıntı çıkmaz. -
Arkadaşlar konuşulmuş ama çok özür dileyerek tekrar soruyorum; şimdi sağlık kurulu raporunda hangi hekimlerin imzası olması gerekiyor , 7 ya da 12 hekim olması farkediyor mu? Yönetmelikte bununla ilgili bir şey bulamadım , perteme ulaşmak zor, sevkimin yapıldığı hastahanedeki görevlilere laf anlatmak hepsinden zor...
-
@latortuerouge benim 7 doktor bide tabib imzası vardı hastane ye iki defa gittim ikiseferde durumu anlattım ve baş tabib böyle uygulayın yeterli demiş 2 yıldır da bu şekilde verdiklerini söylediler ve sorun olmadığını söylediler değişik yapan arkadaslarda var
-
@tugaykc teşekkür ederim cevap için
-
@latortuerouge sağlık raporunda 7 , 12 branş şartı yok bazı hastaneler 7 branşla 12 branşın yaptırdıklarını yapıyorlar yeterli oluyor bunu sorun yapmayın eksik bir şey varsa aranırsınız
12 branşlar
1deri ve zührevi hastalıklar
2 genel cerrahi
3göz
4gögüs hastalıkları
5iç hastalıklar
6kardiyoloji
7kulak burun
8nöroloji
9ortopedi
10 ruh sağlığı
11üroloji
12Labratuvar -
@gizemsen Peki hastane bize ayrı bir muayene kağıdı verecek de onu mu göndereceğiz. Raporu geri gonderecekler mi bize acaba?
-
@kvsr-endmh bugün raporu vermediler bana gerek yok dediler. Direkt hastaneye gidip söyleyecekmişiz, ama ben fotokopi çektirmiştim nolur nolmaz diye götürücem yine de.
-
Arkadaslar su anda sakin olmak gerek.
En iyi yapilacak sey hic bir sey yapmamak. Sonucta elimizde "TSK'da memur olur" yazili saglik raporu var ve bizden de istenen tam olarak bu idi.
Bunu kabul etmezlerse de zaten kendileri bunu bize teblig etmek zorundalar. Bekleyelim gorelim ne yapacaklar.
-
Aynen arkadaslar stres yapmayin hallolur hepsi bi sekilde:)
-
Insallah arkadaşlar. Hergün yeni birşey çıkıyor, bir işe baslasaydik kazasız belasız