Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@gkhntr bazı kadrolarda çağırıyor larmis diye duydum. Uluslararası ilişkiler di biri galiba
-
@er-tuğrul Evet asilim. Komşuya polis gelmiş 10 gün önce
-
@gkhntr çağrıldığına derken iş başı yapmışlar yani öyle mi ?
-
@aybuke galiba kurban sonrasi is basi yapilabilir
-
Sorusturmamizin yapilip yapilmadigini nereden ogrenebiliriz acaba?
-
@er-tuğrul hadi insallah
-
Evine polis gelmeyen var mı
-
@feyzagcktrl ben varim
-
@feyzagcktrl bende varim
-
@feyzagcktrl eğer ikamet edresiniz doğru ise soruşturma sürecinde eve polis gelmesi önemli değil. Polis adres teyidi için gelebilir sizin haberiniz olmaya da bilir oturduğunuz muhite bağlı. Asıl önemli olan ailenizin ve sizin adlî sicil kayıtlarınız, herhangibi gayrı meşru eyleme katılmışmısınız yada sosyal medya hesaplarınız vb... Eğer geçmişiniz temiz ise eve polis gelse ne olur gelmese Ne! Genede çok merak eden arkadaşlar oturdukları ilçenin emliyet müdürlüğünde güvenlik şube birimi var oraya sora bilirler.
-
@feyzagcktrl bana da kimse gelmedi şu ana kadar.
-
merhaba arkadaşlar, msb sağlık kurulu ile görüştüm bazı kadın adayların sağlık raporlarında eksiklik varmış. Kadın adayların kadın doğuma da muayene olmaları gerekliymiş. Bilginiz olsun.
-
Kadın doğuma muayene olan var mı hiç?
-
@gizemsen ben oldum
-
@gizemsen Ben olmadım muayene. Nerden çıktı şimdi bu ya
-
@mrnmrn peki bu eksiği olan adaylar ne zaman aranacakmis bir bilgi verdiler mi acaba
-
Hastanin sağlık kurulunda kadın doğum diye bir bölüm yoktu.. ama ultrason çekildi ve sonucu yazıldı yetmez mi ki..
-
@gizemsen aynen bende de ultrason çekildi. Ben bir kere daha almıştım sağlık raporu yedek kadro için. Orada da aynı şekilde yapıldı ultrason çekildi. Hiç kadın doğum muayenesi olmadı. Anlamadım şimdi bu durumu
-
@gizemsen ben
-
@mrnmrn sağlık raporumu kuruma gittiğimde benim yanımda inceleyip bir sorun yok dediler sadece ultrasyona muayene oldum herkes için geçerli değildir bence bu söylediğiniz