Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@kvsr-endmh ya arkadaş bu kadar mı zor bir kaç telefon koymak bir kaç sekreter koymak . Mail atarız dönmezler ararız ulaşamayız. Eksik gedik iş yapıyorlar sonra sorumluluk sadece bizim üstümüze yıkılır ise buraların tabiri ile Sittin çalsın sen oyna güler misin ağlar mısın
-
@er-tuğrul Aynen öyle gün içinde 3 kere düşürdüm telefonu ama kimse açmadı kurumda, ılk defa karşılaştım böyle birşeyle de. En sonunda 5 gibi ulaştım birine. Sağlık raporları incelendikten sonra plan şubeye gidiyor galiba raporlar. Bana öyle dediler. Belgeniz bize gelmiş dedi plan şubeden bayan. Bu sekilde bilgi alan biri var mi acaba ?
-
@kvsr-endmh İşin gücün yoksa saatlerce telefon et ulaşırsam diye iyi neyseki sizinki ulaşmış darısı bize.
-
Arkadaşlar 27 Nisan'da sonuçları açıklanan sözleşmeli sağlık personellerine çağrı yapılmış bizim msb ise hala beklemede sağlık şubeyi zar zor düşürürüz açmazlar sanırım pertemdeki memurlar erkenden bayram tatiline girmişler.
-
@kvsr-endmh Sağlık Şubeye bugünde aradım açan yok siz acaba direk plan şubeyi mi arayıp öğrendiniz? bende orayı arayayım öyleyse
-
@halil3 Bilgi alabildiniz mi acaba ?
-
@onderarslan Ben de dün sağlık kurumundan kimseye ulaşamadım kimse açmadı. Santrale bağlandım oradan açtı biri sağlık raporumu sorunca o bağladı, 2353 e bağlıyorum sizi oraya sorun dedi. O şekilde öğrendim.
-
@er-tuğrul Amin. Siz de tez zamanda iyi haber alırsınız inşallah.
-
Arkadaşlar babam bugün msb ye gitmiş bu yazdığım eksiklik binlerce kişide varmış msb tek tek yazı yazamıcaz sağlık bakanlığına ileticez onlar hastanelere bilgilendirme yapıcak demişler benim gibi binlerce arkadaş varmış. Msb deki sağlık raporlarını inceleyen doktorlardan biri demiş. Ayrıca soruşturmada sağlık raporları işleri bitince başlancakmış öyle demişler. Benim elimdeki bilgiler bu kadar sizde öğrenirseniz haberleşelim.
-
@onderarslan Raporlarinda eksiklik olanlar ayrıca aranmayacakmiymis yani
-
Güvenlik soruşturması mülakattan sonra hemen başladı raporlarında eksik olanlar aranacak bayramdan sonra büyük ihtimalle eksik olanlar aranır
-
@tugaykc bu bilgiyi neye göre verdiniz acaba? daha dün msbde söylenenleri aktardım bende siz nereden öğrendiniz?
-
632 mesajı baştan sona okuyarak
-
Arkadaşlardan bazıları polisin geldiğini soylemis guvenlik soruşturma zaten 3 4 ay sürüyor tahminim kurban bayramı sonrası herkes iş başı yapar. Sağlık raporu icin daha önce pertem le irtibata geçenlerden de aranacagimizi soylemislerdi eğer bı yanlışlık eksiklik varsa elbet düzeltilir hastane tsk da devlet memuru olur raporu verdiyse gerisi hastane ve pertem arasinda dir diğer türlü yanlışlıkları bilemiycegim
-
@tugaykc 4 ayda biten var 1 yılda da biten var soruşturma olarak. Arayıp konuştuğumuz kişiler sistemden bakıp durumu söylüyorlar. Banada size bildirilmediler mi dediler ama kimse bildirmemişti. Yerine gidip sorunca binlerce aday var hangi birine haber yollayalım dediler. Ben kendi durumum için söylüyorum zaten bunları. Ben yüz yüze bilgi alınmasına rağmen sizi gibi net konuşamıyorum
-
Mülakat zamani mulakata gelip 2016 MSB alımlarında soruşturma bekleyen var vardı daha ama manyiklimi sizce o kadar uzun surmesi değil elenmiş tır coktar haberi yoktur çünkü yeni kadrolar Ekim gibi belli oluyor her sene Aralık'ta kontenjan açıklanıyor ve başvuru başlıyor soruşturma si süren insanlar varken kurum onun yerine memur mu alıyor
-
Arkadaslar guvenlik sorusturmalari basladi mi acaba?
-
@er-tuğrul evet başladı
-
Yedeklerin çağrıldığına dair söylentiler var bilgisi olan var mı .
-
@aybuke hocam siz asil misiniz size gelen giden oldu mu acaba?