Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@tugaykc kesinlikle katılıyorum sevk ettikleri hastane eğer bu şekilde uygun görüyorsa o şekilde uygundur sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
-
@er-tuğrul Bu rapor pertem e girdikten sonra sıkıntı çıkmaz artık herhalde. Kurum içindeki gecikmeden biz sorumlu olamayız herhalde
-
@kvsr-endmh bence perteme gittikten sonra sizlik bir durum kalmıyor .
-
Arkadaşlar İyi günler yardımcı olup bilgilendirirseniz sevinirim. Bende asil adayım sağlık raporunu aldım yolladım. Bugün aradım ulaştı mı diye evet ama eksik var dediler. Eksiğin ise raporda göz ile alakalı olduğunu kağıda miyop yazıldığını ama tashihli olarak normal görüyor yazılmadığını söylediler. Raporumda TSK'da devlet memuru olur yazıyor. Bende böyle söyleyince bizimde heyetimiz var onlar öyle işlemiş ben sadece sistemden görüyorum dediler ve sizi bilgilendirdiler mi bu konuda diye sordular. Bende hayır diyince siz genede gidin hastaneye sadece göz doktorundan tashih li görüşü normaldir diye kağıt alıp bize yollayın dediler. Hastaneye gittim Doktor ben askeriye doktoruyum yüzbaşıyım böyle bir istek anca resmi yazı ile olur ben sana bunu elden yazıp vermemem onlara söyle bize bildirsinler bizde uslubuyla yazıp yollayalım dediler. Msb aradım ulaştım ama açan olmadı. Sanki boşa yoruyorlarmış gibi düşündüm beni. Sizden ricam gözlüklü olup bu raporu alan arkadaşlar Sağlık raporunuzun Tanı kısmında tashihli görüşü normaldir yazıyor muydu? Yoksa bende ki gibi A7-F1 tarzı yazı mı vardı bilgilendirirseniz sevinirim. Kafam allak bullak oldu iyi günler
-
@er-tuğrul Haklisiniz. Teşekkür ederim.
-
@onderarslan kardesim ben de renk körlüğü cikti ama sag sol gormeye normal yazdi saglam kasesini basmadi ama renk korlugu sivil yonetmelikten cikartilmis sorun olmayacak insaallah , umarim siz de bir an once halledersiniz.
-
@onderarslan bendede miyop var raporumun göz kısmında "Görmeler tashihle tam "yazıyor
-
@haticey gormeler tashihle tam yazmiyor normal yaziyor bende bir problem teskil eder mi sizce
-
Acaba gormeler tashihle tam seklinde rapor yazanlar mi yaziyor yoksa doktor mu kafam karisti ben daha gondermedim raporu gondermeden doktorun yanina gitsem mi
-
@er-tuğrul miyop var mı hocam yada gözlük kullanıyor musun
-
@onderarslan yok gozluk filan kullanmiyorum renk korlugu cikti sadece
-
@onderarslan @onderarslan hocam bir de sey var size ornegi verilen memur olur raporunda bu kadar ayrinti mi yazilmis ki sorun cikti.
-
@haticey teşekkür ederim başka gözlüklü olup rapor alan varsa yardımcı olursa iyi olur
-
@er-tuğrul hocam tanı kısmına tashihle görüşü tam yazmadıkları için eksik diyorlar hastanede bize bildirsinler diyor napıcam bilmiyorum artık onun dışında miyop filan hepsi yazıyor
-
@onderarslan hocam allah yardimciniz olsun bence ankaraya ulasin size fax gibi bir yazi atsinlar olmuyorsa
-
@er-tuğrul o yoğunluğa rağmen 4 kere ulaştım ama telefonu açmadılar konuşamadım
-
@onderarslan sag sol tam yaziyor tashihle filan yazmiyor insaallah problem olmaz
-
@onderarslan miyop da falan sorun cikmiyor hocam
-
@ebruuu burada sorun miyop değil ya zaten tanı kısmına tashihle görüşü tam yazmaması böyle başka arkadaş var mı
-
@onderarslan Anladığım kadarıyla raporumuzdaki durum aynı Benimde tanı kısmında yazmıyor tanıda sadece H52.1 Miyop yazıyor muayene olduğum branşların olduğu yerde gözün karşısında görmeler tashihle tam yazıyor 4 haziranda kuruma gittim incelediler bir eksik yok dediler sizde neden sorun çıktı anlamadım