Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@halil3 içeri sağlık şubeye girip soruyorum
-
@kbr23 eş durumu tayini için asaletin tasdik olması gerekiyor ilk önce sonra da çalıştığınız birimin insafına kalmış diye anladım ben kkk için sivil memurlarla konuştuğumda 3 yıl demişlerdi msb ise bilemiyorum oranında ayrı prosedürü vardır mutlaka birde tayin isteyeceğiniz yerde sizin biriminizden olmalı ve birimizde açık olması lazım tabi her yerde olduğu gibi
-
asalet olmadan tayin imkansız zaten, benm öğrenmek istediğim msb bakanlık olarak her ilde temsil ediliyor mu; zamanı geldiğinde geçiş için bu önemli olacak.
28-03 dahiliden 98 defa denedikten sonra sağlık raporumun ulaştığını öğrendim, göndermemize gerek yokmuş bu durumda.
-
Az once personeltemini aradim guvenlik sorusturmasi 3 ayakli yapiliyor dolayisiyla bazi ayklar yavas isliyor dedi. Guvenlik sorusturmalarinin tamamlanmasi bu yuzden
4-6 ayi bulur dedi. -
Sayin hendesi;
Asalet olmadan tayin imkansiz degil.
Bir cok arkadasimin tayini yapildi asalet olmadan baska kurumlarda.Bu esin gorev yaptigi kurumla alakali da olabiliyor.
Ornegin; merkez uzmani kadrosunda bulunan bir kisi icin, esi tasrada herhangi bir yere atanirsa en fazla 2 ayda merkeze gelebiliyor.Ancak eslerin 2 farkli tasra kurumunda ya da ozel sektorde calismasina gore dediginiz gibi asalet tasdiki ya da surelere bagli olunabiliyor.
Ozetle kisilerin ozel durumlarina gore degisiklik gosterebiliyor. -
@olcaysancaktar bilgi için teşekkürler. fakat kendi adıma 2 farklı kurum için söylediğimden asalet şart.
-
@olcaysancaktar 4 6 ay mı yok artık ya
-
Arkadaslar sizce raporu bayramdan sonraya sarkmasin diye kendim gotursem olur mu bir de bayramdan sonraya sarkarsa mesela ilk pazartesiye kabul ederler mi?
-
@er-tuğrul raporunuzu aldınız mı ,aldıysanız eğer son güne 1,2 gün kala arayın kurumu ulaşmamışsa götürürsünüz ben gittim boşuna gitmişim 1 dk işlem için boşuna zahmet etmeyin
-
@haticey Ben daha raporu alamadım inşaallah gelecek salıya kadar alabileceğim
-
Personel temini bugunde aramak zorunda kaldim. Saglik raporlarindaki farkliliktan dolayi. Biz ankara numune hastanesinden 7 hekimle "tsk da memur olur" yazili saglik raporu aldik. Ancak bunda farkliliklar varmis. 11 ya da 12 hekimden onay alarak ayni raporu alanlarda var. Ne yapmamiz gerekiyor diye. Dedigi onlarin hepsi saglik raporlarini degerlendiren bir ekibimiz var eksik olanlari tespit ediyor. Kendileri ile irtibata gecilecek bir eksiklik varsa tamamlanmasini isteyecekler. kendileriyle iletisime gecilene kadar bir sey yapilmasina gerek yok dedi.
Guvenlik sorusturmasinin tamamlanmasina iliskin soruma ayni sekilde 4-6ay surer dedi.
Kisisel gorusum ise; agustosun basinda tamamlanmis olacagi.
-
Arkadaslar gecmis yazilara baktim ancak ne yazik ki goremedim. Maasin ne kadar olduguna iliskin net bir bilgisi olan var mi?
-
@olcaysancaktar branşa göre değişir, diğer kurumlara göreyse aynı branş için az bir miktar yüksek duyumum var
-
@hendesi hangi numaradan sonra bu dahili numarayi kullandiniz?
-
@er-tuğrul 0312 562 05 43 düşmesi için çokça denemeli, sonrası 28-03
-
@hendesi cok tesekkur ederim
-
Ya şaka gibi. Benim sağlık raporum pertem e 31 inde ulaştı. Ama sağlık kurumuna ulaşmamış nasil oluyor bu
-
Pertem e gidecek kimse var mi Ankara da
-
@kvsr-endmh siz perteme ulaştığını nereden öğrendiniz
-
@kvsr-endmh aynen gidecek varsa bilgi alabilirmi bizim icinde rapor ulastimi bilgi alamadik.