Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey soruşturma ne zamana biter tahmini sorabilirseniz eğer
-
@haticey iş başı yapmamız tahmini ne kadar sürermiş acaba onu da ogrenebilirseniz çok sevinirim
-
Arkadaşlar
1.Güvenlik soruşturması bitmeden kesinlikle başlanmayacakmış
2. Başlama haziran kesinlikle olmazmış daha raporları gelmeyenler varmış(bir yığınla incelenmemiş rapor vardı )
3.Asıllar sevk raporlarını hastaneye giriş bile yaptırmamış olsun yedeklere sevk raporu gönderilmeyecekmiş güvenlik soruşturmasının sonucunu bekleyeceklermiş
5Yedeklere sevk raporu Asillerin haklarından feragat ettiğine dair dilekçe yazarsa o zaman yedeklere sevk raporu gönderiliyormuş (2,3 kişiye gönderilmiş)
6.Sağlık raporunda eksik olanlara bilgi verilecekmiş zaman aşımına uğramıyormuş (benim raporumda sıkıntı var mı diye bakarken eksikleri ayırmışlardı 20 ye yakın eksik rapor vardı)
7.Arkadaşlar herkes aynı anda aradığı için meşgul çalıyormuş düşürene kadar arayın dendi
8.Bilgi almak için sağlık şube dahiliye tel 2803,2804,2805 -
@haticey rapor teslim etme suresini sorabildiniz mi?
-
@er-tuğrul hafta bazından değil gün bazından hesaplanıyormuş 1 ay süresi varmış
-
@haticey tesekkur ederim ya 14. Haziran son tarih o zaman.
-
@er-tuğrul sevk tarihi 14 mayıs olanlar için siz gönderdiniz mi
-
@haticey ben bu hafta veya obur hafta basinda gonderebilecegim belki de kendim gotururum insaallah. Sizce olaki 14 hazirandan sonraki heyete kalsam benim rapor iptal mi olur?
-
@er-tuğrul daha sonraya kalırsa bayram araya girer sağlık kurumu müdürüne rica etseydiniz yardımcı olurlardı kendiniz getirseniz daha iyi olur
-
@haticey anladim inşaalah bayrama kalmaz hem dusuncem hem umudum bu yonde 30 gunun son haftasi almis olurum insaallah
-
Bu güvenlik soruşturması ne kadar sürerki acaba.
-
@gkhntr Net bir tarih vermediler rapor işlemleride bayağı sürecek gibi
-
Çok yavas işliyor süreç.
-
@haticey herkesin cagrilma zamani ayni mi olcakmis yoksa bransa gore degisecekmiymis bilginiz var mi
-
@halil3 Sormak istediğim bir çok soru vardı ama yoğun olduklarından soramadım aklımdaydı aslında bu soru ama soramadım
-
hastane sağlık raporumu hem elektronik olarak, hem de posta oluyla göndermiş msb ye.
bana verilen rapor örneğini de göndermem gerekiyor mu?ikincisi (eş durumu tayini için) msb'nin her ilde birimi/şubesi var mı, bilen var mıdır?
-
@hendesi elinizdeki raporu göndermenize gerek yok raporunuz kuruma ulaşmış mı
-
@haticey yarın ulaşıp sormaya çalışacağım telefonla
-
@haticey evet genelde yogun oluyolar galiba siz giristeki askerlere mi soruyosunuz yoksa iceri tarafa aliyolar mi
-
@hendesi es durumu olayını benim de öğrenmem gerekiyor bilgisi olan yazabilir mi