Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Antalya dan hastane tarafından 22 mayısta gönderilen raporum bu gün ankaraya ulaşmış tam 8 gün sonra. Ptt bisilikletli kurye ile gönderdi galiba. Bu gün Sağlık kuruluna bendeki raporuda göndereyim diye sordum. gerek yok dediler. Belki daha sonra isteye biliriz ozaman verirsiniz dediler.
-
@stolon en az 500 kere aradım hala da arıyorum ama msb ye ulaşmak mümkün değil resmen helal olsun size ulaşabildiyseniz
-
Siz çok aramışsınız benim ki kolay oldu, bu gün 128 kez aradım düştü hemen!
-
@stolon gerçekten helal olsun ben günlük 30 defa arıyordum fazla geliyordu 128 büyük sabır
-
@haticey sabır testinden geçiriyorlar galiba mülakat bu kadar zor geçmemişti.
-
Arkadaşlar mühendislik atamalarının yoğunluklu olarak hangi birimlere yapılacağı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
-
Arkadaşlar dün komşuya polis gelmiş birkaç soru sormuş hakkimizda
-
@aybuke asil misinjz? Birde hangi ildesiniz? Ankara da olupta sorusturmaya gelen kimse var mi?
-
@blgsyr_muh evet asilim. Yozgat
-
@aybuke sizin saglik kurulu raporunuz ne zaman bitmisti
-
@halil3 yedeklere sevk raporu gelmediği halde polis gelmiş çok onunla alakalı bir şey değil galiba
-
@haticey herkese gelmiyo mu yani polis
-
@halil3 sağlık raporunun kuruma ulaşıp ulaşmamasıyla alakalı değil polis asıl yedek herkese geliyor adres teyidi için benim 24 mayısta geldi
-
Ankara da olupda polisin gelmesini bekleyen varmı yada soruşturma hakkında bilgisi olan
-
@tugaykc ben ankaradayim bekliyom gelen giden olmadi
-
@halil3 17 mayısta bitmişti ama ellerine ulaştı mı ulaşmadı mı bilmiyorum
-
Arkadaşlar yarın sağlık raporunun ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek için kuruma gideceğim
Benim gibi bilgi alamayan arkadaşlar buradan veya özelden isim soyisim yazın sizlerinkinide öğrenmeye çalışırım
Ayrıca sormak istediklerinizi yazın sizler adına sorayım -
@haticey ben fizik mühendisliği birinci yedeğim, toplam kontenjan sayısı iki kişi. Acaba raporlarını göndermişler mi? Sıra bana gelcek mı çok merak ediyorum
-
@mh0182 sizin adınıza öğrenmeye çalışacağım
-
@haticey çok teşekkür ederim