Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
Hayirli haftaniz olsun insAllah bir sorum olacak Yedeklerin güvenlik soruşturması polis ile başlamıştı sağlık raporu için sevk kağıdı gelen var mı peki duyum aldınız mı arkadaşlar ..
-
@gkhntr Ben de yedegim. Geçen hafta güvenlik soruşturmam yapılmış ama sevk raporu gelmedi, telefonla da aranmadim.
-
@meri asil olan kişi sevk raporunu göndermezise yedeğe gönderilecek dendi sağlık raporu da kuruma 1 ay içinde gönderilmesi gerekiyor büyük bir ihtimalle 14 haziran sağlık raporlarının kuruma ulaşmasının son günü Eğer sıra size gelirse 14 hazirandan sonra gelir sevk kağıtlarınız
-
@haticey Bana 14 Mayıs Tarihli sevk kağıdı geldi bazı durumlardan dolayı henüz raporum tamamlanmadı bu üçüncü hafta eğer dört haftayı bir ay sayarlarsa 8 Haziranda bitiyor , yok bir ayı 14'ünden 14' üne kabul ederlerse bu sefer de hemen hemen 5 hafta olmuş oluyor. Siz bu gün kuruma gidip soracaktınız galiba sorabildiniz mi ?
-
@er-tuğrul kuruma ulaşanlar paylaşmıştı 14 mayıstan sonra 1 ay içinde göndermeniz gerekiyor denmiş süre var diye daha kuruma gitmedim
-
@haticey anladım teşekkür ederim, sorunsuz yetiştiririz umarım.
-
@haticey hastaneye hiç başvuru yapmamış asiller olabilir onlarin süresi de mi 14 haziran
-
@gkhntr sevk kağıtları herkesin14 mayıs başlangıç tarihli olarak gönderildi yani en erken 14 haziran olur ama sıkıntı çıkanlar da daha geç tarihte olabilir
-
Bende 7 tane doktor muayenesinden geçtim memurluk için tsk da memur olur raporu aldım şimdi yanlış mı oldu 12 doktor mu olacaktı
-
@haticey sadece hastane değil hastaneden hastane ye değişiyor elinize kağıt verirse siz vermezse hastane kendi gönderiyor hastanede bana söylenen buydu ve kendim gönderdim
-
@tugaykc Evet kurumun söylediğide o yöndeydi normalde hastane göndermesi gerekiyor hastane göndermezise siz kendiniz göndereceksiniz diye söylendi
-
@tugaykc hastanede bana normalde 7 olması gerekirken yönetmeliğe bakarak TSK olduğu için 12 doktora görünmeniz gerekiyor dendi ikisi de oluyor mu kesin bilgim yok Ancak stolon adlı kullanıcı sizin gibi 7 doktora görünüp sonra kurumdan 12 olması gerekiyor diye öğrenince 12 ye tamamlattı ona sorarsanız doğru cevabı alabilirsiniz
-
@haticey benimle birlikte 5 6 kişide aynı işlemi uyguladı inş bı sıkıntı olmaz
-
Personel temini arayıp öğrenebiliyormuyuz bu rapor işlemleri hakkında net bilgiyi
-
@tugaykcr biraz önce pertem. i aradım raporun hatalı olması durumunda hastaneden düzelttirilmesi için adaylara geri dönüş yapacaklarmış.
-
Arkadaşlar ben birşey soracağım. Ben sağlık raporumu aldım şimdi. Bir nushasini kendileri gondercekmis. Bana da iki nusha verdiler. Biri sende kalacak birini göndereceksin dediler. Böyle birşey yapan var mi aranızda
-
@kvsr-endmh normalde hastane gönderiyorise sen göndermiyorsun hastane bana 1 tane verdi
-
@stolon bende hastaneye gittim 7 doktor olacak bizim hastanemizde böyle dediler daha önce sorun olmadigini söylediler dahiliye benim bütün kan idrar EKG röntgen test lerini yaptirmami istedi büyük ihtimalle ondan 7 doktor da bitti
-
@kvsr-endmh bana tek nüsha verdiler kendin gönder dediler gönderdim
-
@tugaykc Dahiliye 7 de olsa 12 de olsa bu testleri istiyor