Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey vallahi cok iyi olur bu hafta gitme ihtimaliniz var mi?
-
@haticey siz orayi aramak yerine saglik raporu aldiginiz yeri arasaniza ordan bilgi alamaz misiniz?
-
@kbr23 Anlıyorum. Birşey denmedi yani size. Benim rapor hala çıkmadı bir çıksın da gönderecek kurulla da konuşurum. Msb ye ulaşmak çok ama çok zor gerçekten. Ulasabilirsem ben de haberdar ederim...
-
@kvsr-endmh yok işte sadece kurul da görevli memura sorduğumda biz göndereceğiz dedi ama grupta üzerine çok konuşulunca benim de içime şüphe düştü ister istemez yarın ben tekrar ulaşmaya çalışicam inşallah
-
@er-tuğrul hastaneye gittiğim gün işlemlerin birkaç gün daha uzayacağını öğrendiğimde msb yi aramıştım. ( 3 iş gününde her şeyin hallolmuş olması gerketiğini sanıyordum). O zaman 1 ay süre olduğunu söyledi yetkili kişi.
-
@kbr23 sizin hastaneye giriş yaptırmanız yeterli, diğer işlemler hastaneye bağlı.
-
@er-tuğrul hastane aynı gün göndermiş ancak gidip gitmediğini takip etmek lazım
-
@er-tuğrul pazartesi gitmeyi düşünüyorum
-
@stolon hastane girişi yapıldıktan sonra kaç bölümden onay alman gerekiyorsa otomatik olarak tanımlanmış hastane tarafından bi kağıt veriyorlar,kan idrar ultrason ve röntgen de verilen kağıtta yazmıyor ama siz ilgili işlemler için gittiğinizde adınıza tanmlanmış hangi tetkik ne istenmiş siz bildirmeden ekranda görüp işlemlerinizi yapıyorlar.bütün bölümlerden muayene oluyorsunuz.Doktor dosya numarası ve sağlam yazıp imza kaşe basıyor.Bütün bölümleri bitirdikten sonra hastaneden aldığınız kan sonuçları ultrason röntgen sonuçları ekg ile sağlık kuruluna gidip teslim ediyorsunuz.Heyet için hangi gün gelmeniz gerektiğini söylüyorlar.GATA da böyle ilerliyor.
-
@13hatice benim gittigim sağlık kuruluşundaki bilir kişiler malesef sevk kağıdımı incelemelerine rağmen tsk sağlık yönetmeliğine göre uygulanan ayrıntılı muayenenin askerleri öğrenciler ve subaylar için uygulandığını, msb sivil memur adayı oldugum için standart devlet memuru raporunun yeterli olacağını düşünerek işlem yapmışlar. 4 gün sonra hastaneye gidip ikinci defa rapor almak zorunda kaldım. Ankaraya iki farklı rapor gitmiş oldu böylece. Ilk aldigim raporda "devlet memuru olur" yazıyordu ikincisinde "tsk da devlet memuru olur" yazıyor. Sağlık kuruluna, sizin pertem ile kurum olarak bilgi alış verişi yaptığınız bir kanal yok mu diye sordum. Olmadığını söylediler. Onlarda ulaşamıyorlarmış. Bu yuzden mağduriyetleri biz yaşıyoruz malesef.
-
@gizemsen ben de öyle duyumlar alıyorum da resmi bir açıklama olmayınca insan tereddütte kalıyor umarım vaktinde yetiştiririz.
-
@haticey tamam size zahmet eğer öğrenebilrseniz buradan paylaşırsınız kurumun göndereceği sürenin mi yoksa onların eline ulaşması gereken sürenin mi 1 ay olacağını..
-
@kbr23 ben de ulaşmaya çalışacağım. Dediğiniz gibi farklılıklar olunca insanın içine şüphe düşüyor
-
@kvsr-endmh benim evrağım da gönderilmiş bu hafta hastane taragindan ne zaman ellerine ulasir bilmiyorum ama
-
@kbr23 Yaaaa gönderilmiş demek. Pazartesi salı ulaşır ellerine inşallah. Hayırlı olsun inşallah. Benim raporum da bugün çıkacaktı. Doktor izne ayrılmış salı çıkar dediler. Iyice stres oldum.
-
Herkese merhabalar dün garip bir durum yaşadım ben idari işler 2 pozisyonunda yedek 3. Sıradayım. Dün bir kişi gelip Milli Savunma Bakanlığı adına adres kontrolü yaptığını söylemiş. Yedek adaylardan sağlık raporu bile istememişken bu durum bana garip geldi. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
-
@ss-60 yedeklerinde guv sorusturmasi başlamış asillerde aksilik olursa zaman kaybi yasanmasin diye
-
Başka yedek olup telefon ile aranan var mı arkadaşlar.
-
-
@mrkoktas Anlıyorum teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için