Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@gkhntr Bir arkadasin evine polis gitmis yedek oldugu halde
-
@kbr23 Az önce sonunda ulasbildim sağlık kuruluna. 14 mayıs tarihi atmışlardı ya sevke, o tarihten itibaren 1 aylık süreniz var dediler. Raporu ben mi göndereceğim hastane mi dedim. Size verirlerse Siz gönderin vermezlerse onlar gönderiyorlar dedi.
-
@kvsr-endmh hımm bana verdiler ama onların yolladığı belgede bir farklılık var mı aynisi mi bilmiyorum
-
Arkadaşlar bizim eve sivil polis gelmiş demek ki evrağı gidenin güvenlik soruşturması hemen başlıyor. Nereden mezun oldu ,ne iş yapıyor ,çalışıyor mu tarzı sorular sorup adres teyidi için geldik demişler .çok fazla soru sormamışlar
-
@haticey yedeklerinki dahi yapılıyormuş bunun evrakların teslimi ile alakası yok sanırım galiba raporunu teslim edip güvenlik soruşturması da temiz olanlar bayramdan sonra hemen işe başlayacaklar
-
@kbr23 Ben başka bir kurum için de almıştım sağlık raporu. Orada bana bir nusha verdiler aynısından onlarda da vardı. Onu da onlar gönderdi. Aynı belgeleri gönderiyoruz yani hastane ile. Sizinki de öyle olmuştur.
-
@er-tuğrul bayramdan sonra başlanabilirmi forumlarda güvenlik soruşturmasının faln baya uzun sürdüğünden bahsediyorlar
-
@habibeay güvenlik soruşturması başlatılmış yedeklere dahi polis gittiği biliniyor bu olabildiğince kısa sürecek demektir ben en azından böyle düşünüyorum.
-
Sağlık raporunda 12 imza olmayıp evrak teslimi yapılan arkadaşlar var mı?
-
Bana verilen ön sağlık raporunu personel temine götürüyorum elden teslim edeceğim o da kabul görüyormuş.
-
@er-tuğrul yani herkes aynı anda baslamayabilir mi?
-
@aybuke bence asillerden güvenlik soruşturması ve raporda sorun olmayanlar yedeklerden önce başlar ama sadece tahmin
-
Zaten herkesin aynı anda başlaması gibi bi saçmalık olamaz kişiden kişiye şehirden şehire güvenlik soruşturmasının süresi değişebilir
-
@tsm44 normalde güvenlik soruşturmasında sıkıntı çıkmayanlara belli bir tarih veriliyor verilen tarihe kadar başlamaları gerekiyor verilen tarih herkes için aynı oluyor ancak isteyen erken gidiyor isteyende son tarihe kadar bekleyebiliyor
-
@haticey öyle bir şey yok arkadaşım uydurmayalım lütfen başka bi kuruma sözleşmeli atandım ben güvenlik soruşturması bitenleri arayıp tek tek çağırdılar senin dediğin tebliğattan sonra 15 gün yasal süren var başka şehirde ikamet ediyorsan aynı şehire atandım ben imzayı attım ertesi gün başladım benden sonra kuruma farklı zamanlarda gelenler oldu lütfen şu platformda bilmediğiniz konularda insanları yanıltmayın
-
Arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim 12 imzadan az olup da rapor teslim eden/edemeyen/sorun çıkan var mı? Bu konu kafamı çok karıştırdı, telefonlar da hep meşgul. Perşembe raporumu almaya gideceğim ama bir sorun çıkar da süreç uzar ve geç kalırsam diye korkuyorum.
-
@gizemsen eski yazışmalara bakarsanız stolon adlı kullanıcı 7 branşa görünüp rapor çıkartmıştı yanlış olduğunu öğrenince hastaneye tekrar gidip 12 ye tamamlatıp yeniden rapor çıkarttı siz en erken zamanda hastaneye gidip düzeltin perşembeyi beklemeyin
-
@gizemsen İnternet ortamında aday yorumlarından okuduğum kadarıyla, adaylar msb ve tsk aday memur sağlık raporunu 11 ve ya 12 doktor muayenesinden geçerek alıyormuş. Zaten sevk kağıdında raporun hangi yönetmeliğe göre istendiği yazıyor ama bazı hastanelerde dikkatsiz memurlar yüzünden işlemler eksik yada hatalı yapılabiliyor. Eğer yanlış bir işlem olursa bu hastanenin hatası tekrardan muayene olursunuz elenecek haliniz yok sonuçta. Ama siz işinizi sağlama alın bence,rapor formatının tsk ya göre değiştirilmesini isteyin.
-
@haticey teşekkür ederim, peki şunu da sorayım. 11 bölüm+ baştabip imzası mı yoksa 12 bölüm mü? Ben 11 bölüme gittim, bir tek cildiye yok.
-
@stolon çok teşekkür ederim