Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey size verdikleri Tek nusha sizde mi kalacak peki
-
@tugaykc Ben 12 branşa gittim
1deri ve zührevi hastalıklar
2 genel cerrahi
3göz
4gögüs hastalıkları
5iç hastalıklar
6kardiyoloji
7kulak burun
8nöroloji
9ortopedi
10 ruh sağlığı
11üroloji
12Labratuvar -
@kvsr-endmh evet şuan bende eğer endişe ediyorsan yetişmez falan diye sende gönderebilirsin dendi
Bence siz her ihtimale karşı gönderin 2 tane olmasından dolayı sıkıntı çıkmasın -
@haticey hastanede biri onu onlar gonderecekmis. Ben de bir tane göndereceğim. bir tane de ben de kalacak, toplamda 3 nusha oluyor.
-
@haticey peki Siz o elinizdekini gondercekmisiniz. Kalacak sizde değil mi.
-
@kvsr-endmh bende 1 tane var göndermiycem hastaneye tekrar gidip görüştüm aynı gün göndermişler
-
@haticey Anladım sizinkini hastane gönderdi. Sizde de bir nusha var. O zaman ben de dedikleri gibi tek nushayi göndereyim. Zaten sıkıntı olursa pertem den ararlar herhalde
-
@tugaykc hastanede banada aynısını söylediler ama raporun karar kısmında "devlet memuru olur"yazıyordu. Tsk ve msb yönetmeliğine göre "tsk da devlet memuru olur" yazması gerekiyor. Ben bu yüzden rapor formatının değiştirilmesi istedim. Eğer sizin rapor böyle ise sıkıntı olmaya bilir.
-
@stolon benim raporumda tsk da devlet memuru olur yaziyor
-
@haticey dahiliye gittiğiniz zaman doktor size EKG kan testleri idrar ve akciğer filmini çekinmenizi soyledimi yoksa göğüs hastalıkları na gidip akciğer filmi yada üroloji ye gidip idrar mi verdiniz kardiyoloji doktoru EKG mi istedi
-
@haticey bir şey sorsam size, peki raporun ellerine ulaşıp ulaşmadığı konusunda Msb'yi aradınız mı? Bunun için personel temin mi aranmalı sağılık şube mi aranmalı bilginiz var mı? Raporun teslim alındığını nasıl teyit edebiliriz ki
-
@endmuh15 hastanedeki evrak gönderme servisinden barkot numarasını isteyip takibini yapa bilirsiniz.
-
@endmuh15 sağlık şubede ki komutan hastanenin göndermesinden 1 hafta sonra sağlık şubeyi arayarak takibini yap dedi ama hatlar meşgul olduğundan ulaşamadım cumaya kadar ulaşamazsam kuruma gitcem
-
@tugaykc Dahiliye kan idrar ve ultrasyona yönlendirdi kardiyoloji EKG ve EFOR yapıldı
-
@haticey anladım teşekkür ederim, ben personel teminden ulaşmaya çalışmıştım
-
@endmuh15 Sağlık kuruluna oradan ulaşabilirsiniz. Pertem i arayın. Sağlık kurulunun alan kodu 2802. Ben bu şekilde ulaşıyorum.
-
@kvsr-endmh şimdi bizim raporu ulaştırmamız için son tarih 14 Haziran mı acaba?
-
@stolon hastaneye ilk başta sormuştum bir takip numarası falan verebilir misiniz diye ama veremeyeceklerini belirtmişlerdi. Ama direk evrak gönderme servisine sorayım bir de teşekkürler
-
@er-tuğrul 1 aylık bir süre olduğuna göre bu tarihtir. Ama siz işinizi yine de son zamanlara bırakmayın. Ne kadar erken gönderebilirseniz göndermeye çalışın.
-
@kvsr-endmh eyvallah çok teşekkür ederim .