Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@OnderArslan bende de basit myopi ve A7F1 e uyar yaziyor.Herhangi bir sorun olacagini sanmiyorum
-
@halil3 bende de aynısı yazıyor aradım ama eksik var tashihle görüşü tam yazması gerekiyor hastaneye gidin dediler size bir şey demediler mi acaba??
-
@onderarslan ben anlamadım şimdi. Benim gözüm normal hiçbir sıkıntı yok şükür. Bunun tahsisle tam diye mi yazması lazım. Bende normal yazıyordu hatırladığım kadarıyla raporu da gönderdim ben
-
@kvsr-endmh normal olanlarla alakası yok gözlük takanlarla alakası var
-
@onderarslan daha yeni gittim il dışından gittiğim için hazır gelmişsiniz bir sorun var mı diye bakalım dediler incelediler bir sorun yok dediler olmazsa söyleyin aynı durumda olan arkadaşlarda sorun yok denmiş farkı ne diye inşallah daha sonra aynı durum için bizi de aramazlar
-
@OnderArslan ben hic sormadim hastaneden gonderecekler diyerekten aramadim da ama sorun çıksa bile ararlar hallederiz yada hafta icinde ugrayabilirsem personel temine ugramaya calisirim
-
@halil3 valla bende çok şaşırdım bunu sıkıntı etmelerine ama eksik dediler bende benim durumumda arkadaşlar varsa onlara sorayım diye buraya yazdım bende o tanı olarak miyop a7 f1 gibi bir şey yazıyordu eksik demelerine şaşırdım banada daha geri dönüş yapılmadı sadece sen git alabilirsen al dediler hastanede bize yazı gelmeden biz vermeyiz dediler sordum ondan
-
@halil3 girişteki komutanlar hemen içeriye almak istemiyorlar kendileri halletmeye çalışıyorlar fazla da bilgi sahibi değilller sağlık şubeye ulaşamıyorum raporumda sorun varmış acil görüşmem lazım falan diyin Bizim adımızada gözle alakalı sorunu öğrenmeye çalışır mısınız
-
@haticey aynen giristekiler oyle yapiyor.Haftaiçi yogun oluyom ama ayarlayabilirsem ugrucam sorarim hepimiz adina
-
@halil3 sevinirim arkadaşlar ben marmaristeyim Ankara'da ailem var ama onları almıyorlar daha bugün öğrendim ve hastaneden sonra ulaşamadım bir daha pazartesi gene Arıcam sürekli eğer sıkıntı olursa bize zaten dönmeleri lazım çünkü hastane sözlü beyanı kabul etmedi yazı göndersinler dedi bende aracı olarak kaldım ortada
-
@onderarslan Arkadaşlar bu kodların açılımına bakılınca sizinki
A7F2 MİYOPASTİGMAT VE HİPERMETROPASTİGMAT demekmiş .Biraz ileri seviye anlaşılan ondan dolayı tasihle tam istenmiş olabilir .Benimki H52.1Miyopi demekmiş Sizinkine göre düşük dereceliDİĞER KODLAR ŞÖYLE:
a.e. : askerliğe elverişli
a7 f1: sadece miyop ve hipermetrop
a7 f2: miyopastigmat ve hipermetropastigmat
a7 f3: anizometropik ambliyopi
a7 f4: bilateral miyopastigmat -
@haticey benim 2 sol 2 sağ miyop ama doktor diyorki ben baktım teşhisimi koydum sen yönetmeliğe uygunsun devlet memuru olur yazdım yolladım dedi zaten sıkıntı olsa olamaz yazar yollardım dedi. bu konuda sıkıntıları varsa bize resmi yazıysa gelsinler bizde cevabı verelim dedi
-
@onderarslan Evet sizi alıyorum aradaki fark belki bundandır diye düşündüm çünkü diğer türlü bende de yazmazken sorun yok dendi Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum evrakta kendileri açısından bir eksiklik olmasın diye düzelttirmek istiyor olabilirler
-
Arkadaşlar personel temine ulaşmak imkansız gibi o kadar yoğunluğa rağmen 3 kez ulaştım sağlık şubeye açılmadı 28_03 ü de denedim ulaşan arkadaşlar saat kaç gibi ulasabildiniz? Bizde o saat aralığında arayalım konuşabilmek adına..
-
@haticey anladım ama hastaneyi bilgilendirmeleri gerekiyor çünkü hastane öyle istiyor bize üst yazı yollasınlar biz gereğini yapalım diyor arayıp düzelt derlerse düzeletemicem yani
-
Arkadaşlar
rapor hakkında öğrenmek istedikleriniz için
sağlık şube dahiliyeleri 2802 ,2803 ,2804 ,2805
diğer konularda merak ettikleriniz için
plan şube dahiliye 2353 -
@onderarslan Anladım. Teşekkür ederim.
-
Arkadaslar bizim burada hastaneler sehir hastanesine tasindi. Islemlerimi tamamlamak uzereyken eski hastanenin sistemi burada gorunmuyor yeniden baslayacaksin dediler. Giris tarihi olarak bu gunun tarihini atarlarsa sorunla karsilasabilirim degil mi ne yapmam lazim askeriyeye ulasamiyorum. Burada ayriyeten not mu yazdirmaliyim sizce
-
Sağlık raporu için arıyorum sağlık şubeyi açanda yok nasıl bilgi alıcam onuda bilmiyorum artık
-
Ben de aradım zar zor düşürdüm, bu sefer de kimse açmadı kurumdan. Nasıl bilgi alacağız böyle bilmiyorum ki