Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey Aynen gidip vermeyi düşünüyorum. Buradan beklemek, takip etmek çok zor oluyor
-
@kvsr-endmh Kevser Hanım rica etsem güvenlik soruşturması ne kadar sürermiş sorma şansınız olur mu? şimdiden teşekkürler.
-
@endmh Sorarım tabiki...
-
Güvenlik soruşturması ni emniyete gidip bilgi alan varmı hiç
-
Ben bugün aradım sağlık şubeyi baktılar sizin sağlık raporunuzda bir sıkıntı yok dediler. kadın doğuma ben de muayene olmadım
-
@kbr23 Nasıl yani? Bu rapor eksikligindeki kriterleri ne anlayamadım
-
@m-benli28, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Arkadaslar benim baska kuruma kadrolu atamam oldu milli savunma evraklarini göndermiştim ise başlayacağım henüz feragat etmedim etmezsek bir sorun olur mu. Böyle bir durumda olan var mi Milli savunma başvuru klavuzunda 657e tabi olmamak vardı güvenlik sorusturmasinda baska kurumda görev yaptığı tespit edilirse sıkıntıya duser mi. ( Istifa eden memur 6 ay baska bir kadroya gecemez bu durum icinde gecerlimidir)
Ilk olarak sizin su anda atamaniz yapilmadi dolayisiyla herhangi bir kurumda memur degilsiniz. Dolayisiyla baska bir kuruma gecisinizde sorun olmaz. Ancak bir a4 kagidina msb ye hitaben feragat ettiginizi yazip faksla gonderirseniz sizin icin iyi olur. Faksin bir kopyasini saklarsiniz.
Son olarak 657ye gore istifa eden 6 ay kamu gorevine giremez degil usulune uygun olarak istifa eden 6 ay sureyle giremez. Yani istifanin idarece kabulu gerekir. Ayrica ohal doneminde istifa edip istifasi kabul edilmedigi halde goreve devam etmezse kamuya bir daha alinmamak uzere meslekten cikarilir.Bu bilgi ile birlikte sizin istifa gibi bir durumunuz yok. Dedigim gibi size gelin ise baslayin demeleri gerekli. Bu cagriyi aldiktan sonra ayni ilde olanlar cagriyi takip eden ilk is gunu, farkli ilde olanlar 15 gun icinde gidip basladigina dair imza atmalilar. O imzayi atmadikca hic bir sorumlulugunuz yok. Istediginiz baska kurumlara gecebilirsijiz.
-
Sunu ekleyeyim, faksla gonderin dememin nedeni acele durumlarda faksla onden gonderim daha sonra evrakin orijinali gerekir.
Simdi boyle bir durumla ilgili yasanabilecek bir ihtimalde su sekildedir.
TBMM yi kazanmis ancak gidip orada ise baslamamissaniz yani ilk imzanizi atmamissaniz tbmm de guvenlik sorusturmaniz bitene kadar msb size gel basla deyipte siz baslamaz iseniz 657nin 63uncu maddesine gore 1 yil boyunca hic bir kamu gorevine giremezsiniz. Boyle bir durumda msb ye baslamaniz ve daha sonra tbmmye gecmek istiyorsaniz tbmm, msb den muvafakat alacak.
Bu en kotu olabilecek senaryonuz. Msb den once Tbmm ye ise basladiginiza dair imza attiginiz anda hic bir sorununuz kalmaz.
-
@kvsr-endmh inanın onu ben de anlayamadım sakince bekleme taraftariyim şimdilik
-
@kbr23 Siz de haklısınız. Ben çoktan hallettim rapor işini. Pertem de konuştuğum kişi ivedilikle halledin dedi. Biz yazilarimizi yazdık ama hastanenize gelmemiş demek ki dedj. Biraz korktum ben de açıkçası
-
@kvsr-endmh bende ulaştım sağlık şubeye kadın doğuma muayene olmamıştım. Raporumda herhangi bir eksiklik yada sıkıntı yok rapor sisteme işlenmiş gözüküyor dendi.
-
@cemile28 Allah Allah anlayamadım ben bu durumu. Eksik dediklerine neden eksik dediler ki o zaman
-
@kvsr-endmh İnanın bu durumu bende anlayamadım , neye göre eksik diyorlar bilmiyorum. Size raporunuzda eksik mi var dediler.
-
@olcaysancaktar mesaj attim hocam bir konusalim.
-
@kvsr-endmh size raporunuzdaki eksikliğin kadın doğum olduğunu mu söylediler direk
-
@kbr23 Aynen öyle raporumu sorduğumda kadın doğum eksik dediler. Raporunu tamamla gönder dediler...
-
@kvsr-endmh Allah Allah gerçekten çok ilginç anlam veremedim ️
-
Soruşturmalarla ilgili bir şeyler öğrenen var mı ?
-
@latortuerouge emniyete gidip sordum emniyete daha gelmemiş büyük ihtimalle valilikde olabileceğini söylediler ara sıra gelin sorun takip edebilirsiniz dediler ( Güvenlik büro amirliği )
-
@kbr23 Ben de aynen. Nedir anlayamadım.