Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@stolon 12 bölüme gittim ben tek tek imzalarini aldım. Heyet toplandığında gerekli görürlerse çağırırlar dediler ama çağrılmadim raporum çıktı. Bence tekrar hastaneye bi gidip görüşün belki de her hastanede farklı oluyodur bilemiyorum.
-
@feyzagcktrl neyle ilgili bu Fax acaba. Güvenlik sorusturmalarini zaten mülakata gittiğimizde teslim etmistik.
-
Fax olayi nedir ben de merak ettim.
-
@mrkoktas arkadaşın sevk raporunda adres değişikliğinden dolayı sıkıntı olmuştu adres değişikliği için dilekçeyi faxlamış
-
@haticey simdi anladim teşekkürler bilgilendirme için
-
@haticey tTeşekkür ederim! Hastane benim raporu göndermiş ama durumu gidip anlattım. Rapor formatını degistirdiler ve 4 doktora daha kontrole girdim.12 ye tamamladılar ve tekrar gönderecekler. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.
-
@kvsr-endmh adres eksikliği için fax çektim
-
@stolon hastanenenin raporu gönderip göndermediğini nerden öğrendiniz acaba ?
-
@kbr23 hastanede sağlık kurulunda raporları gönderme işlerine bakan görevli söyledi. Bir gün önce göndermiş.
-
@stolon peki teşekkürler
-
@feyzagcktrl Anladım, teşekkürlerler bilgilendirdiginiz için.
-
@kbr23 raporu sadece hastane mi gönderiyor. Bir nushayi bize veriyorlar biz gönderiyoruz diye biliyorum ben. Yanlış mıyım acaba ?
-
@kvsr-endmh biz gönderecek olsaydık belirtirlerdi heralde diye düşünüyorum çünkü sorduğumda biz göndereceğiz dediler ama kesinleşmesi için msb yı arayıp sorcam
-
@kvsr-endmh ulaşması baya zor msb ye malum ben arıyorum siz de arayın isterseniz kim ulaşırsa sorsun öğrenelim
-
Arkadaşlar raporun ulaşma suresi kesinlikle 1 ay de mi lutfen sorup bilgi alan varsa cevaplasin emin olmak istiyorum bu bilgi cok lazim
-
@kvsr-endmh raporu sadece hastane gönderiyor bizim bundan sonra yapmamız gereken takibini yapmak
-
@er-tuğrul MSB'nın başka bir alım için kılavuz yayınladı. Sağlık raporu için şunu yazmışlar tahminen bizim içinde durum budur çünkü genel bir kural ilana göre değişeceğini sanmıyorum
"Son adayın hastaneye sevk tarihinden itibaren en geç 45 gün içinde sağlık
kurulu raporunun MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığına ulaşmış olması gerekir. Bu süre
içinde sağlık kurulu raporu ulaşmayan adaylara işlem yapılmaz." -
@haticey Cok ama cok tesekkur ederim, peki son adaydan kasıt nedir acaba?
-
@haticey ben simdi bizim ilana baktim sure yazmamislar o 45 gunluk olani gordum insaallah bizimki de en az o kadardir. Resmi aciklama olmazsa agizdan soylenene itibar edilmez
-
@er-tuğrul Raporun kuruma ulaşıp ulaşmadığı hakkında bilgi almak için kurumu arıyorum ancak ulaşamıyorum. Yakında kuruma gidince sorarım