Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@effectzone tc numarasını istemiyor ki milliyeti ve meslegi diyor sadece
-
@aybuke google'da msb güvenlik soruşturması formu olarak yazıp aratıldığında çıkan formda evet tc numarası istemiyor. Ama daha yeni bir form var (office 2016 ile açılıyor, bende bu yeni sürüm office olmadığı için işlem de yapamıyorum), onda mevcut tc numarası kısmı. tüm ailenin ve referansların tc numaralarını istiyor. mülakata girenlere de eğer yazmadılarsa tc numaraları kısmını zorunlu doldurtmuşlar orada. o form şurada aybuke;
-
@effectzone tamam çok teşekkür ediyorum
-
Arkadaşlar benim başvurmuş olduğum alım da hem asıllar hem de yedekler çağrılmış bütün hepsinde yedekler de mi mülakata girdi
-
Arkadaslar mulakat icin telefonlari goturdunuz mu goturmediniz mi?
-
@er-tuğrul goturduk kapida aliyorlar ama iceri sokamiyorsun
-
@ebruuu tesekkurler hocam
-
Mülakatlar nasıl geçiyor, bu hafta girenler var mı arkadaşlar?
-
Kizilaydan mamaga gidebilmek icin sadece 220 ve 221 ler mi var bir de belediyenin onunde iner 15 dk yurursun dedi birisi ne kadar dogru? Tam onunde inemez miyiz?
-
@er-tuğrul dolmusla gidersen belediyede iner 15 dakika yurursun evet
-
@ebruuu tam sekizde orda olmasak problem iluyor mu?
-
Kızılay da turkerler mağazasının önünden 329 kalkıyor tam önünde indiriyor
-
@mh0182 o cok dolaniyormus galiba sizce kac dakikada gider
-
@er-tuğrul olmuyor hocam iceride bekliyorsun grup grup aliyorlar iceri.
-
Mülakatlar ne zaman bitiyor
-
@mh0182 bugün son diye biliyorum
-
@haticey teşekkürler
-
Arkadaslar girdiginiz gunlerde uzman c ya da diger ismiyle iletisim uzmanligina basvuran kimseye denk geldiniz mi?
-
Arkadaşlar idari işler uzmanlığı ankara için başvuran var mı aramızda ben orda kimseyle karşılaşmadım da
-
@ss-60 ben idari işler uzmanlığına girmedim ama ben kayıt kabul sırasındayken komisyon erken dağılacak diye onların kayıt kabulünü öne çektiler galiba 6-8 kişi vardı