Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
-
Başvuru Tarihleri
28 Aralık 2017-12 Şubat 2018 -
KPSS 2016 mı istiyo arkadaşlar ben göremedim telden dolayı?
-
@aday-memur evet
-
ilan detayı için tıklıyoruz içerik açılmıyor mu acaba
-
ilan detaylarına burdan ulaşabilirsiniz arkdaşlar:
https://drive.google.com/open?id=165Qjd_EnGaROQhIBAu2nzyU6JUz_TzB4 -
Maaşallah Milli Savunma Bakanlığı kaç yıldır personel almıyor, aşçıdan tercümana, mühendisten kaloriferciye yok yok
-
@burcuburcu sadece ibf yok.çalışma ekonomisi hiç yok.
-
Gorduğüm en güzel ilan
-
@kontrolluinsan iibf de var 107,118 iibf bölümlerinden 108 ve 136 uluslardan çağırmış. ama p3
-
@hunat, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@kontrolluinsan iibf de var 107,118 iibf bölümlerinden 108 ve 136 uluslardan çağırmış. ama p3
İİBF var mı hocam? Hangisinde? Kaç kişi alıyor göremedim de tam
-
@figo102009 Genelkurmay Başkanlığı memuru açıktan alım başlığı var sarı tablolarda s.no 107de
-
@figo102009 Genelkurmay Başkanlığı memuru açıktan alım başlığı var sarı tablolarda s.no 107de
ekran fotoğrafı aldım ama yüklenmedi. Umarım yanlış yere bakmıyorumdur
-
KADRO DERECESİ ALINACAK PERSONEL SAYISI KPSS PUAN TÜRÜ CİNSİYETİ ATANACAĞI BİRİM ATAMADA TERCİH EDİLECEK İLLER UYGULAMALI SINAV KONUSU ADAYLARDA ARANILAN NİTELİKLER EĞİTİM NİTELİĞİ DİĞER NİTELİKLER
107. Uzman (A) GİH 9 1 KPSSP03 E/K GN.KUR. BŞK. ANKARA Üniversitelerin İİBF bölümlerinden mezun olmak. -
108. Uzman (B) GİH 9 3 KPSSP03 E/K GN.KUR. BŞK ANKARA Fakültelerin Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi,Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler Bölümlerinden Mezun Olmak. KPDS/YDS En Az C Seviyesinde İngilizce Bilmek. -
Kpss b den girilen uzmanlık , taşra teşkilatı olarak mı sayılıyor acaba ? Mali hizmet uzmanları gibi mi maaşları , özlük hakları ? 2200 ek gösterge ?
-
uzman kkk kaçla kapar sizce
-
arkadaşlar kaç puanla başvurabiliyoruz ben anlamadım tam olarak
-
ekran fotoğrafı aldım ama yüklenmedi. Umarım yanlış yere bakmıyorumdur
1 kişi alıyorlar yani İİBF'den ?? Vay canına
-
@sayıştay Milli Savunma Bakanlığı uzmanları diğer merkez uzmanlıkları gibi değil şartları daha düşük diye diye aklımda kalmış.
-
Kurum degistirilemiyor sanirim dogru mu biliyorum ?