Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@er-tuğrul istemezler o zaman senden hocam. Benden en basta istemislerdi. Raporun gonderilme suresini bilmiyorum cünkü gondermeyecegim zaten memur oldum ben.
-
@aybuke bugunun tarihini atmalarinin sebebi bugün giris yapman hocam. Cuma gunu geldi evrak diye cuma yazmaz.
-
@ebruuu hocam hayirli olsun. peki giris tarihini bizim mi iletmemiz lazim saglik kurulu biz bildirmiyoruz dedi rapor teslim olunca mi ilgilenicekler acaba
-
@ebruuu hmm anladım tamam saolun
-
@mh0182, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
Yedek olup da sevk kağıdı alan var mı
Evet arkadaşlar yedek olup sevk kağıdı gelen var mı merak ediyoruz
-
Asil olupta sevk kağıdı gelmeyen var mı arkadaşlar? benim hala gelmedi de
-
@kbr23 ulasamadiniz mi personel temine
-
@halil3 hayır malesef aksama kadar aradım ulaşamadım inşallah yarın gelir evragi yetistiremicem diye korkuyorum
-
@kbr23 kardesim ankaradan birine sordurabilirseniz o sekilde halledin iletisim adresinizde mi sorun var acaba
-
@er-tuğrul yarın sabah ptt ye gidip öğrencem eğer bi sonuç alamazsam öyle yapmayı düşünüyorum inşallah bakalım. Bizim cumaya kadar raporu ankaraya ulaştırmamiz mi gerekiyor
-
@kbr23 yok oyle bir sey yanlis degilse 1 ay suresi varmis hem kurum gonderiyor biz bize verilen istenirse veririz diye biz de kaliyo
-
@er-tuğrul hım biz bir şey yollamıcaz yanı tekrar şuan ankaraya sadece gidip hastaneyi halledicez doğru anladım heralde çok teşekkür ederim
-
@er-tuğrul sana da hayirli olsun hocam bildirme yapmiyoruz hocam
-
@KBr23 ptt nin iletisim hattini arayip adiniza gelen var mi sordurabilirsiniz ben takip nosunu ögrenmeden önce öyle denemistim.
-
@birpınar bende ögrenmeye calisayim ögrenebilirsem haber veririm size
-
@halil3 yarın bizzat gidip sorcam inşallah çok sağolun
-
Renk körlüğü sivil memurluğa sorun teskil eder mi acaba arkadaşlar
-
@halil3 benim sevk raporum gelmişte geri iade edilip ankaraya bile gitmiş adres değişikliğinden dolayı aradayım görüştüm msb ile inşallah halledilir
-
@kbr23 görüstuyseniz halledilir tekrar gönderilir telas yapmayin
-
@halil3 benim anlamadığım adreste kimseyi bulamadıklarında neden benim numaramı aramadan geri gondermiski ptt çok saçma değil mi