Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@er-tuğrul Çok sürmez, posta yapılacak raporlar Msb ye, hastanede beklemez, beklemesi için sebep yok, hastanenin takdiri yine de
-
Ayrıca raporda müracaat tarihi olur, olmasa bile evraklarda yazılı olur, süre meselesi bu yolla Msb tarafından kontrol edilir, ayrıca bi yazışma olmaz bununla alakalı
-
@brkhvs ankaradan sevk raporunu benim adıma başkası alabilir mi elden verirler mi acaba bilginiz var mı?
-
@er-tuğrul hastanenin göndermesinde bir sıkıntı olursa o zaman bendeki raporu gönderirim diye bekletiyorum isterseniz verebilirsiniz herkesi aynı tarihte başlatacakları için acele etmeye gerek yok
-
@haticey eyvallah tesekkur ederim
-
@brkhvs bence de bekletilmesinin anlami yok
-
Arkadaşlar sevk tarihim 14 mayısta başladı, ben de bütün işlemlerimi hallettim ama hastane rapor için 31 mayıs tarihini verdi. Geç kalmış olur muyum?
-
elimizde olmayan durumlar bunlardan bir sıkıntı olmaz bence bana da 23üne gün verdiler hastanenin kendı kararı bizim bi ihmalimiz söz konusu degıl ayrıca ben raporu su kadar günde getirin diye br şey de okumadım. Sadece 3 gün içinde giriş yapın yazıyordu yanlış
mıyım ? -
@mrkoktas evet öyle bir bilgi yazmıyordu ama msb yi aradığımda raporun bize teslimi için 1 ay süreniz var dediler. İnşallah başka sıkıntılar çıkıp da daha da uzamaz, hastane de vaktinde teslimatını yapar.
-
@gizemsen hangi bölümlere muayene oldunuz acaba ?
-
@kbr23 11 imzam vardı; psikoloji, üroloji, dahiliye, göğüs has., kardiyoloji, nöroloji, genel cer., diş, göz, kbb, ortopedi.
-
Ben 12 bölüme göründüm bugün tüm islemlerim bitti rapor çıktı. Rapor bakanlığa ulasinca mi güvenlik soruşturması başlayacak acaba?
-
@gizemsen ben de yarın gidicem peki teşekkürler
-
@kbr23 senin geldi mi sevk belgen halledebildin mi
-
@halil3 evet çok şükür hallettim elden alıp ulaştırdı bana biri sağolsun
-
@aybuke evet rapor gittikten sonra güvenlik soruşturması başlayacak rapor gönderildikten sonra ara sıra sağlık şubeyi arayıp raporun ulaşıp ulaşmadığını takip edin
-
Selamlar herkese ben de işlemlerimi GATA da yaptırdım.200tl yi benden de aldılar.3 günde işlemlerimi hallettim heyet için 1 gün sonrasına gel dediler,dün de heyetten memur olur kağıdını aldım.Hastane işleri zor değil ama sıra beklemek sıkıntılı ve uzun.Hastaneye yeni gidecek arkadaşlar evraklarını onaylattıktan sonra öncelikle kan,idrar,ultrason ve röntgen işlerini halletsinler çünkü bazı bölümler bu sonuçlar olmadan işlemlerinizi yapmaz.cildiye,psikiyatri,kbb,göz işlemlerini bu sonuçlar olmadan da halledebilirsiniz.herkese kolay gelsin
-
@13hatice bugun tüm muayenelerimi oldum sadece tahlillerim öğleden sonraya kaldı bir de röntgen sonucum pazartesiye kaldı hastane islemelrimi başlattığım için bir sıkıntı olmaz dimi bu konuda bilginiz var mı
-
@13hatice ben de dün teslim ettim kagitlarimi rapor yazılacak haftaya cuma ya gel dediler. Çok mu geç oluyor ya. Sizinkini okuyunca aklım karıştı şimdi. Bizim ne kadar süremiz var acaba sağlık raporunu göndermek için
-
@kvsr-endmh sevk evrakının üzerinde yazan tarihten itibaren 3 iş günü içinde hastane girişinizi yaptıysanız sıkıntı yok, 1 ay süremiz var. Benim işlemlerin uzayınca msb pertemi aradığımda böyle söylediler. Benim rapor sonucum ta 31inde mesela ucu ucuna bu beni çok endişelendiriyor ama inşallah bir şey olmaz:)