Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@gizemsen Siz ulasabildiniz yani. Çok sevindim ya net birşey duyduğuma çok teşekkür ederim...
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması ve arşiv taraması ne kadar sürer acaba konuyla ilgili bilgisi olan var mı
-
Sağlık raporları onaylanan arkadaşlar , göz derecesinin yüksek olması problem oldu mu?
-
@birpınar benim bitti göz derecem yuksek değil ama sivil memur olacaz sorun olacağını sanmiyorum
-
Kan degerleri yuksek veya dusuk cikan var mı sorun teskil eder mi acaba arkadaslar?
-
@13hatice benimkinde sorun çıkmadı 1.50 ama benimki
-
@habibeay raporlar gittikten sonra başlayacakmış ben 2 ayı bulur mu diye sorduğumda o uzun iş dediler tam bir zaman vermediler
-
@birpınar benim 1.75 e 2.25 miyop sorun olmadı
-
Merhaba arkadaşlar harita teknikeri kazanan varmı ve WhatsApp grubu varmı kazananlarla ilgili
-
@tsm44 evet ben varım çok şükür
-
@tsm44 whatsapp grubundan haberim yok ama
-
@birpınar siz guvenlik sorusturmasindaki eksikliklerle alakali bilgi alabildiniz mi
-
@halil3 bir sorun olmadığını, sorun teşkil ederse bize zaten ulaşacaklarını söylediler. Ulaşmak çok zor oldu..
-
@birpınar arkadaşlar sağolun,sorun olmaması sevindirici bir durum
-
@birpınar evet ulasmak baya zor oluyo ama sorun cikmamasi guzel
-
@kbr23 fax çektiniz mi benim de fax çekmem söylendi dilekçeyi elle mi yazdınız bilgisayarda mı ?
-
@aybuke Sağlık kurulu heyet raporu için benden 7 farklı doktordan imza almamı istediler. İç hastalıkları doktoru akciger filmi, enfeksiyon doktoruda portör testi istedi. Göz doktoru uzaktaki harfleri okuttu. Daha sonra sağlık kurulundaki yetkili, heyete girmene gerek yok dedi ve 3 adet durum bildirir raporu düzenledi tüm doktorların odasına gidip ikinci defa imzalarını aldım. Her doktor karar kısmındaki acıklamayı okudu ve onay imzalarını attı.Enson sağlık kurulu başkanı ve hastane başhekim yardımcısının imzası aldım. Heyete giren arkadaşlar acaba tüm doktorların onayını alamayan arkadaşlar mı? Yada her hastanenin farklı bir prosedürü mü var? Bu konuda bir fikri olan var mı?
-
@feyzagcktrl dilekçeyi elle yazdım ve faxladim ama beklemedim elden getittirdim evrağımı tekrar aynı hafta
-
Arkadaslar ankara numune hastanesinde rapor almaya calisanlar varsa 6 bolum yazili olanlari 12 ye tamamlatiyolar tekrar gitmek gerekiyor
-
@stolon Normalde 7 branş olurken TSK yazdığı için yönetmeliğe baktılar 12 branş olması gerekiyor dendi Ben 12 branşa gittim sizin heyet toplanmamış ancak heyetin yapması gerekenler yapılmış o konuda sıkıntı yok ama gittiğiniz branş sayısı doğru mu onu bir kurumu arayıp bilgi alın