Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey bana da ultrasonu kastettiler gibi geliyor ama bugün gidip bakıcam içime dert oldu.
-
@gizemsen bugün kuruma mi gideceksiniz
-
@haticey Sizde de sadece ultrason sonucu var dimi.
-
@kvsr-endmh evet öğleden sonra gidicem inşallah. Soyadlarınızı söylerseniz mümkün olabilirse sizinkini de sorayım
-
Arkadaşlar sağlık raporu ile ilgili görüşmek için hangi numarayı aramılıyız? yardımcı olabilir misiniz?
-
@endmh Pertem i arayın. 2803/2804 dahili numaralarindan birinden ulaşabilirsiniz.
-
@kvsr-endmh Teşekkür ederim. Bu arada sağlık raporu alırken orada yer alan memurlar bayan aday olduğum için kadın doğum doktoruna görünmemin zorunlu olduğunu söylediler. Kadın doğum uzmanı ultrason cihazı ile muayene edip normal yazdı ve onayladılar.
-
@endmh Ben özel olarak kadın doğuma muayene olmadım ama genel cerrahi beni ultrason muayenesine gönderdi o şekilde genel bir muayene oldum ben. O kabul olmuyor mu acaba ya
-
@kvsr-endmh aslında sonuçta biz de ultrasona girdik ve normal yazıldı. Bence sıkıntı olmicaktır. İnşallah
-
@gizemsen inşallah ümidim o yönde.
-
Arkadaşlar içeri girerken telefonu alıyorlar mi? Bilgisi olan var mi
-
Arkadaşlar sağlık raporunu teslim ettikten sonra feragat etmek istersek ne zaman edebiliriz? Başka bir yerden de haber bekliyorum. Emin olamıyorum. 1 yıl memur olmama durumu olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
@sdaa01 başlamadığınız sürece sorun olmaz öncesinde feragat edilebilir
-
@gizemsen bende en son tüm işlemleri bitirip kurula girecem diye beklerken kadın Doğum muayenesinin eksik olduğunu TSK’nın bunu istediğini ve bulunduğum hastanede olmadığı için bir kadın Doğum hastanesine sevk verip gönderdiler gidip muayene oldum
-
@kvsr-endmh İç hastalıkları uzmanı beni de ultrasona yönlendirdi. Radyoloji bulguları olarak raporumda yer alıyor fakat kadın doğum uzmanının muayenesini de zorunlu tuttular. İnşallah sorun yaşamazsınız.
-
@mhnds33 çok teşekkürler bilgi için.
-
Arkadaşlar merhaba.Ben yaklaşık 1 aydır 03125620543 u arıyorum ama sürekli meşgul çalıyor.Saglik raporum ulaştımı ulaşmadımı halen daha bilgi alamadım.Bir de tebliğgat nasıl olucak yardımcı olursanız sevinirim.
-
@endmh ben Tüm Abdomen Ultrasonografi çekildim raporumda sorun olmadı ama ultrasyonun çeşitleri var belki çekimde eksik olunca yönlendirmiş olabilir
-
@mhmmd1907 kuruma gidecek arkadaşlar varsa rica edip sadece isim soyisimle sordurabilirsiniz
-
Arkadaşlar şimdi çıktım kurumdan ama içeride de çok bekledim çok yoğunlar, kendimle ilgili soruları bile alelacele sordum. Genel olarak sıkıntı olanları arayacaklarını söylediler. Sıkıntı olursa oradan raporu almamıza gerek olmadığını direkt hastaneye gidebileceğimizi söylediler.(ben öyle anladım)
Kadınların çoğunda da kadın doğumun eksik olduğunu söylediler. sadece ultrason ve üroloji yeterli değilmiş. Kadın doğuma da gözükmemiz şartmış.
Ne kadar sürede tamamlamamız gerektiğini sordum, süreç devam ediyo dedi, çok aşırı bi zaman sıkıntımız yok sanırım ama mümkün olan en kısa sürede halletmemiz gerekiyor.
Tek tek sorabilmeyi çok isterdim ama aklımdaki diğer soruları soracak bile zaman olmadı maalesef