Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
-
@haticey Bana mesaj gelmişti şu kişiye ulaştı diye. Sabahtan beri kuruma ulaşamıyorum. Az önce ulaştım birine. Dediler ki sağlık raporunuz gelince evrak bölümü var orada girisiniz yapılıyor ondan sonra sağlık kurumuna gidiyor belgeniz dedi. Sizinkinin de girişi yapılmamıştır o zaman dediler. Icım bir anlamda rahatladı ama yine de huzursuzum bu konuda. Isleyisin böyle olduğuna dair birşey duyan var mi hiç acaba ?
-
@olcaysancaktar evet raporun 7 branş mı 12 branş mı diye bende sordum Hastaneden hastaneye değişiyor dendi.Yani branş kriter değil içeriğine bakıyorlar
-
@kvsr-endmh siz postayla mı gönderdiniz ordan mı mesaj geldi
Evet söylenen doğru raporlar ilk önce incelenmeden girişi yapılıyor daha sonra incelemeye alınıyor hepsini farklı birimler yapıyor telaş yapmanıza gerek yok pazartesi tekrar arayıp bilgi alırsınız . -
@haticey ben kendim gönderdiğim için kargoyla gönderdim. Kargo birine teslim edince bana mesaj atti. Oradan bir personele ulaşmış. Kişiye de teyit etti konuştuğum kişi zaten. Valla ilk başta Ankara ya gelmeyi düşünmedim değil
-
@haticey Peki, 14 haziran son tarih ya. Bu zamana kadar bizim raporumuzun oraya ulaşmış olması önemli olan değil mi. Bu incelemeden dolayı olan gecikme bu tarihle alakalı mıdır acaba ?
-
ilginç bir güvenlik soruşturması safhası var.
polis müteahhitlik yapan bir köylümüzü arayıp sormuş beni. şaşırdım. -
Selam arkadaşlar ben de yedeğim fakat güvenlik soruşturması için gelen giden olmadı. Acaba bu da belirli kişilere yapılıyor olabilir mi ne düşünüyorsunuz?
-
@hendesi hakkinda bilgi alinabilecekler aranan var mi acabaa
-
@er-tuğrul formdaki 3 kişiyi soruyorsanız, yok.
-
@hendesi sizin mutahitin numarasini nereden buldular acaba ne sormuslar ogrenebildiniz mi?
-
@hendesi siz referans olarak bu kişiyi mi yazmıştınız
-
@sabuncuoglu sivil polisler adres teyidi için gelip eve veya komşulara bir kaç soru soruyorlar asil yedek herkese yapılacak bir uygulama
-
Nerden bulduklarını bilmiyorum, referans olarak yazmadım. Nasıl bilirsin diye sormuşlar sadece. Adam da beni tanımıyor, bizim pederi tanıyor o kadar yani.
-
@olcaysancaktar ben burada paylasmistim.Numune bizede ilk basta 6 verdi sonradan kuruldan almaya gittigimde 12 ye tamamlattirdilar.Msb deki sorumlu yarbay kabul etmemis galiba.hatta disi de eklediler 13
-
@hendesi Polis memuruna sordum bu güvenlik soruşturmasını yaparken ilçe zaten küçükse tanınıyormuşuz, hakkımızda ciddi bir suç olsa ikametimizde bulunan karakol zaten bilirmiş, bu yapılan daha çok adres teyidi gibi vs, bikaç güvenilir esnafa sormuşlar benim için o kadar. Sizin referans olarak yazmanıza gerek yok yani polis karar veriyor.
-
@hendesi, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@olcaysancaktar branşa göre değişir, diğer kurumlara göreyse aynı branş için az bir miktar yüksek duyumum var
Cok tesekkur ederim. Brans; basin ve halkla iliskiler uzmani. Galiba 3200 lerde olur.
-
@halil3, içinde söyledi: Milli Savunma Bakanlığı Memur Alım İlanı
@olcaysancaktar ben burada paylasmistim.Numune bizede ilk basta 6 verdi sonradan kuruldan almaya gittigimde 12 ye tamamlattirdilar.Msb deki sorumlu yarbay kabul etmemis galiba.hatta disi de eklediler 13
Cok duzensiz bir sistemleri var. Gun gun kafalerina gore degistiriyorlar. Biz elden teslim ettik. Teslim ederkende ozellikle sordum bi eksik var mi diye. Kapidaki eksik yok yok dedi aldi oylece. Sonra yetkili birisiyle gorusmek istedim sorun olmasin diye. Telefonla iceridekilere bagladilar. Ona da sordum o da "tsk da memur olur" yaziyorsa sikinti yok dedi. Simdi 12-13 doktor olayi var. Cok duzensiz sacma sapan is yapiyorlar. En basitinden belgeyi verirken insan bir kayit numarasi bir teslim alindi yazisi verir. Diyecek cok sey var iyice insani sibir ediyorlar.
-
@olcaysancaktar Elden teslim ettiğiniz yer neresi acaba. Evrak kayıt bölümü mu yoksa kapıdakiler mi alıyorlar
-
@olcaysancaktar siz neden sağlık şubeye girip konuşmadınız giriştekiler çok fazla bilgi sahibi değiller
-
Fazla doktor olayı hastaneden hastaneye değişiyor zaten bende 7 doktor birde baş tabib imzası aldım hastane 2 yıldır böyle yaptık larini ve sorun olmadigini söyledi ve benimle birlikte 10 kişi filan aynı şekilde yaptı tsk da memur olur yazıyordu raporum da 21 inde ulaştı pertem e bişey olsa şimdiye ararlardi zaten dert etmeyin kimsenin hakkı yanmaz da yenmezde biraz sabır sadece