İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
abuk sabuk puan turleri arasinda bi tane 87 yi buldum onla basvurupda gelmeyecek olan ilandir.. allah sonumuzu hayir etsin ne diyimm..
-
Eyy kös kös oturup korkusundan hiç bir etkinliğe katılmayan ve “iibf mağduru” rollerini kimseye kaptırmayan ASALAK tayfası!! İşte buyrun bu ilan sizin gibilere geldi!!! yani sizin hak ettiğiniz işte bu!!! Noldu şimdi ateş bastı dimi ilanı görünce ?? Sizin gibilere 20 bile Fazla aslında. Twitter da biz bir yerlerimizi yırtarkken kendini uyanık zanneden akılsızlıkta en önde bayrak Tutanlar size sesleniyorum!!! 100-150 kişi etkinliklerde sizin yükünüzü daha kadar sırtlayacak zannediyorsunuz? Buyrun size “bedavacılğın” sonucu. Bari şimdi aklınızı başınıza devşirin de Şu çaba gösteren kardeşlerinize Twitter da destek olun yoksa daha çok vururuz başımızı duvarlara.
-
Yine 87 ile yalan olduk
-
@aday-memur kardesim biz twit attik da ne oldu ?twiter ile olacak is degil .insanlarin inanci kalmadi
-
Twitter etkinliklerinde bedava kitap dağıtacak sponsor lazım malum bizim ibfliler gelmeyecek ilana çalışmayı çok seviyorlar , kitap ihtiyaçları hiç bitmiyor hele birde bedavaysa
-
Bu ileti silindi! -
@bircahil hangi twitten bahsediyoruz üstad? Onbinlerce “ sözde iibf mağduru” tt de yer edinemiyor neden? Aynı etkinlik akşamı Mübaşirler bu ülkede tt olurken utanmadık şimdi hiç utanmayalım bence. Ve o bahsettiğiniz inanç zaten olsaydı biz bu utançları yaşamazdık.
-
bu süreci yaşayanlar olarak hepimizin yazacağı bir hikayesi var durmayın Bimer ' e Cimer' e yazın. burada nasıl iç döküyorsanız oralara da yazın bişey çıkmaz demeyin Yazarsak zararlı çıkarız demeyin. Kpss sürecinde iki senem yok oldu. günlerin birer birer eriyip gittiğini de en son guydan elendiğimde anladım. Kendinize acımayın kendiniz için bir şeyler yapın.
-
Dağ Fare Doğurdu!
-
Bu ilan bardağın gerçekten dolmasına sebep oldu. Beklenilen üç dört ilandan birisinde sayılar önce 70'lere düşürüldü ki onda da saçma sapan sorularla 25 kişi civarında adam alınmıştı. Bir sonrakinde daha yüksek sayıda ilan gelir diye beklerken, o da 71 kişilik geldi ve orada da epey bir skandal yaşanmıştı. Şimdi de bakıyorsun 20 kişilik ilan. Aklın mantığın bir yere sığdıramayacağı bir ilanla karşı karşıyayız. Bu durum artık İİBF'yi hiçe saymaya doğru gidiyor. Alınan atama izni belli, illerde talep edilen uzman yardımcısı sayısı belli, ülkede yoğun göç dalgası ortada, milyonlarca insanın her tür sorunuyla uğraşılan bir meslekte toplam uzman yardımcısı sayısı Türkiye genelinde 1.000 bile değilken, 20 kişilik ilan nedir Allah aşkına?
-
Duyumu aldığımdan beri agliyoum üç yıldır bu sürecin içindeyim universe okudugumuza pişman ettirdiler allah kahretsin bu nasıl bir iştir tahammülüm kalmadı artık
-
Arkadaşlar bence kuruma yazalım twitter da gündem olmak çok zor ama herkes kurumun insan kaynakları başta olmak üzere tüm birimlerine sitemlerimizi bildiren mailler atabilir. Bu sapır saçma ilanların ne kadar tepki çektığinı gösterebilirsek belki taşın altına ellerini koyarlar.
-
Bir şeyler yapmanız şart her gelen abuk sabuk ilanda o kurumu mail yağmuruna tutalım madem onlar bizle dalga geçiyor bizde onlarla dalga geçelim.
-
insankaynaklari@goc.gov.tr buyrun dostlar mail adresi bu en azından birşeyler yazalım .
-
Ben yazıyorum arkadaşlar bugun etkinlikte herkes atabildiği kadar tweet atsın bu artık gerçekten olacak iş değil. Belediyelerde ilkokul mezunları sıcacık odasında masa başı çalısıyorken ben burda kpss peşinde koşuyorsam bir haksızlık var demektir. Bugun atabildiğimiz kadar tweet atalım lütfen.
-
dün gece ilanı görünce şundan kesin olarak emin oldum. KPSS sonrasına saklanıyor kadrolar 2018 kpss sonrasında yapılacak fazla fazla. Neden çünkü seçim var diye bizleri seçime kurban edecekler zamanımızı yine çalacaklar. Bakın görün kpss sonrası ağustosta 500 il göç ilanı gelir eylülde 250 mhuy gelir ekimde d 2000 guy gelir ocakta da Duy muy gelir seçimler için malzemeler işte...
-
Bimer e yazdım ben umarım dikkate aliniriz
-
Bu gidişle 2000 kişi beklenilen GUY ilanı da 50 kişi gelecek galiba..
-
İİBF resmen soykırımla karşı karşıya.
-
Cimer e de yazdım arkadaslar lütfen korkmayın yazin çünkü sesimizi duyurmadigimiz için bunlar başımıza geliyor