İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
işin suyu çıktı. japonyada akrabam en ucuz işi yapıyor ayda 12 bin tl kazanıyor o da inşaatta yerdeki odunları topluyor. bizim gibi donanımlı adamlarda 3.500 tl için kaç yıl okuduğum bile aklıma gelmedi o kadar emek verdik. bizim seviyede yurtdışında olanlar anında iş de bulur aylığı 30 bin tlyi de bulur malesef biz üvey evladız galiba .
-
@fişek-morgen Avrupa'da durumlar daha iyi adamlar yılda 10 bin euro verip 3 sene vadeyle BMW alıyolar, biz aynı fiyata toyota.
-
keşke ilahiyat falan okusaydık diyanet işleri başkanlığı daha çok alım yapıyor bunlardan
-
Kara kara dusunuyoruz? Simdi napcaz?....
-
inşallah hızlıca alımlar özellikle SGK Denetmenlik sonuçlanır ki bu puanları biraz olsun aşağı çeker (P41).
-
Puanım %95 yetmesine ragmen beni üzen ilandır. Özellikle 80-85 puan almış arkadaşlar için istiyordum bu ilanın gelmesini. Bu sene en cok onlara yazik oldu
-
Suan Fatih Portakal'a sesimizi duyurmaktan baska care kalmadi sanirim artik yeter
-
@sirius hocam benim istemediğim yer ama siz de son başvuru tarihi öncesinde 1 gün kalana kadar en az beklersiniz zaten beklediğiniz yer varsa işte kalan da sonuçlanınca başvurusunu çekse belki inebilir puanlar iyi bir yere.
-
@impressiveunit SGK olan il göçe zaten başvurmazz.Guy olanda başvurmaz. İl göç 85-86 görebilir.
-
@safitürk69 Guy başvuru olabilir ama çok çok az inşallah, SGK'da karşılaştırmada maaş ve özlük dışında iş tatmini diye konuşuldu bu diye hatırlıyorum.
-
@impressiveunit guy olan adam boşyere il göçte gözü olmasın. Kendine yazık eder.
-
alım çok az ve şu ya da bu başvurmaz demeyin biliyoruz ki başka kurumu kazanan adamlar da başvuruyor.
yeni yıl yeni umut demekti ama ne yazık ki yine ibff hayalleri suya düştü -
sinirden tam okuyamadım ilanı bu merkez il göç uzman yrd yoksa taşra için olan mı
-
umarım guy da bu şekilde olmazzzzz
-
@impressiveunit başvurmayı düşünmüyorum hem önceliğim başka kurumlar hem de paralı olmasından dolayı
-
BU AKŞAM 20:00 TWITTER ETKINLIGI VAR ARKADASLAR LUTFEN KATILIM GOSTERELIM!!!!YETER ARTIKKK!!!
-
@impressiveunit sgk p42 yle aldi ama tabiki sgk kazananlar cekilecektir
-
Evrak teslimi olmaması çok iyi.Sgk bekleyenler olarak sgk sonuçlanırsa basvurmayız inşallah.
-
resmen insan aklıyla dalga geciyorlar ya resmen iibf okuduguma lanet eder oldum
-
5 aydır bu yana bir arkadaşım 350 kişi alacak diye başımın etini yedi sonuç 20 kişi,inş diger kurumlar sonuçlari açıklarda başvurmak zorunda kalmam