İl göç Uzman Yardımcılığı İlanı 2018
-
@asya sağolun hocam
-
Ben merkez göçe başvuramayağım malesef sınavımla çakışıyor
-
-
Karamsarlığa kapanıp eski yorumları unutmuşum. Biraz da araştırdım.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/05/20140516-6.htm
Burada da bir şeyler yazıyor.
Rotasyon kısmı endişelendiriyor. Az da alım olduğu için fikrimizi de almazlar. 86 p16 düşer düşmez bilemem ama bile bile kimsenin hakkına girmeyeyim. Benim gibi rotasyon için endiselenenler başvurmaz da inşallah bekleyen kişiler için güzel olur -
arkadaşlar uluslu puan türünde sıralamalarım 300 lerde , alanlı puan türlerinde aynı puana sıralamalar 1000 lerde, puanlar nasıl sıralanacak?
-
@aylin Sıralamaya bakılmıyor hocam.Puana bakıyor.En yüksek hangisi ile onunla başvurulacak anladığım kadarıyla.
-
@luthor uluslu puan türüne sıra gelmez o zaman
-
@asya Bende 91 puanla merkez göçe başvurmayacaklardanim. Cunku Kamu Düzeni sınavı ile açiklaniyor. O zamana kadar tabi Kaymakamlik mülakatları aciklanir ve olumlu sonuç alabilirsem, Kamu Duzeninede 95 puanla başvurmayacagim
-
Arkadaşlar akfoonda başkent kariyer il göç notu yabancılar kanunu uluslararsı syasaet bilimi vs den oluşan acaba işe yarar mı bilginiz var mı
-
ben cok dusundum diger arkadaslarda iyice dusunsun p16 87 küsür gelme ihtimali sinirda olan bi puan ve ben istemedigim bi meslek icin sinava girmeyecgm. sırf adi sinav gormek olsun diye bu meslegi isteyenlerin baska caresi olmayanlarin onune gecmeyin arkadaslar
-
Arkadaşlar ben geçen sene sınavına girmiştim tabi geçen sene kpss den sonraki ilk sınavdı ve 100 puanla bile başvuran vardı bu sene çok fazla puan türü var ve durum çok farklı herneyse sınavı yıldırım Beyazıt Üniversitesi yapmıştı alan soruları kolaydı çok uzun olmayan çok işlem gerektirmeyen sorulardı o sebeple kurumun kendi göreviyle ilgili 20 soruluk kısım belirleyici oldu kurumun kendi görev alanıyla ilgili kanuna kesinlikle bakın derim.Bu sene sınavı başka bir üniversite yapacak bu yüzden geçen senekinden farklı olabilir
-
@rybczynski2 sgk açıklansa bile çok fazla düşmez bence 87-88 altına gelmesi zor. Başvuru şeklide internetten o yüzden düşük kapatmaz
-
@bcd ankara üniversitesi alan sorularında zorlayıcı yapıyor. 2014 sınavında zordu mesela.
-
@bcd Hocam kanunlar haricinde kalan uluslararası iliskiler,siyasi tarih,kamu yonetimi falan nereden calistiniz?
-
@luthor kardeşim ben SBKY mezunuyum okadar geniş bir alanki sana bir tek kaynak söyleyemem bunlar genel olarak üniversitede kişilerin kendini geliştirebildiği kadar yapabileceği konular kısa bir sürede bu alanda çok fazla birşey yapılamaz. Bol bol boş vakitlerde hatırda kalan önemli görülen konularla ilgili yazılar okunabilir örneğin türkiyenin kıbrıs sorunuyla ilgili örneğin Turgut özal dönemiyle ilgili Yalta konferansı kuruluşunda aktif rol aldığı kuruluşlar gibi bunlar içinde internet yararlı olabilir kpss genel kultür kitaplarına açık öğretimin kitaplarına ve Ahmet Nohutçunun Kamu yönetimi soru bankası gibi kitaplara bakılabilir
-
@bcd sagolun hocam.
-
Dostlar 85 86 bandı umutlu olmalımı sizce
-
85-86yı görebilir ama 85 altı ümitsiz gibi görünüyor
-
Belli olmaz bence hocam, muvafakat zormuş yüklü alım yapmadan girenler zor çıkar, rotasyon gibi şeyler var... İyi maaş ama ben 86yla basvurmayacagim. Ama güzel faydalı meslek hakkıyla yapabilen için. Düşme ihtimaline karşı en azından 80 üstü puanı olanlar konulara çalışsın ne kaybederler ki...
-
Tam anlamıyla rezillik il göç ya il göç ilanında bile 87 alan adam gelirmi diye soruyor bizi bu hale getirenler utanmali da nerde.. dominant strateji yi uygulayin arkadaşlar gerçekten il göç olmak istiyorsaniz yok şu puanan gelir suna gelmezlere takılmadan başvurun en kötü PTT ye posta parası kaptırmış olursunuz