Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Arkadaşlar sorular size kalsın, komisyon ilgöçle aynı mı?(Gökçe Ok) tutumları nasıl, ne kadar sürüyor, katılım nasıldı? Bahsedersiniz sevinirz.
-
1 kisi dahi girmedi mi bugun ? Neden bilgi paylasmak istemiyosunuz ? Merak etmeyin arkadaslar kimse kimsenin rizkini yiyemez. Suraya 2 satir yazacaksiniz alt tarafi.
-
Arkadaşlar her gün 25 kişi giriyor ya bunun yarısı öğle öncesi yarısı da öğle sonrası mı giriyor benim sıralama 16 da falan öğleden sonra mı girerim. Ona göre kurumdan izin alacağım.
-
Arkadaşlar bugün girdim mülakata. Toplamda 3 kişi yoktu benden sonra geldiler mi bilmiyorum. Saat 11 de başladı mülakatlar. Ortalama 10 dk sürüyor. Komisyon üyeleri gayet iyi ama kendini tanıtmana izin vermeden sorular sormaya başlıyorlar. Benim sorularım :
Mülteci ve şartlı mülteci farkı nedir? Sadece bölgesel farkı olarak mı fark var?
Arap baharı?
İşkence suçları zamanaşımı süresi nedir?
Göçmen kaçakcısı nedir?
İnsan ticareti nedir? İnsan ticareti mağduru nedir? Göçmen kaçakcısı ile farkı nedir?
1 2 soru daha vardı ama şuan hatırlamıyorum. Herkese başarılar. inşallah hakedenler kazanır. -
@exclusive1 sağolasın hocam. Benim sıram sonlara doğru erken gitmemin manası var mı acaba?
-
@tony-soprano benim de senden sonra. Ben se erken gitmenin manası var mı onu mersk ediyorum. Girmeyen çok oluyorsa erken gitmek gerekicek gibi duruyor
-
Mülakat 5 buçuk ta mi bitiyor erken mi bitiyor ?
-
@nfs sorun olacağını sanmıyorum dostum ama çokta gecikme ne olur ne olmaz.
-
@genclerbirlikli arkadaşlar hızlı trenle geliyorum nasıl ulaşım sağlarım çok sevinirim tarif edebilirseniz
-
@esperanza hocam garın önüne çıkın sıhhiye-ostim-kardelen veya batıkent06 yazan dolmuşlardan birine binin. Yalnız göç idaresi olarak tanımazlarsa iç işleri bakanlığı nüfus idaresinden geçiyor mu diye sorun
-
@black çok teşekkürler peki şöylede gidilebiliyormu ulus metrosu sonra demetevlerde insem 5 dk mesafe imiş hangisi daha cabuk ulaştırır
-
@esperanza D.evlerden 10 dakika aşağı sallanıyosun. Ben öyle yapıyorum. Mülakattan önce biraz yrümek iyidir
-
@buhara teşekkürler arkadaşlar
-
@esperanza hocam mesajınızı geç gördüm belki şuan çoktan ulaşmışsınızdır ama başka gidecek arkadaş varsa tren garının hemen önüne çıkıyorsunuz ve en fazla 5dk içinde dolmuş geliyor aynı şekilde göç idaresine çok yakın noktada iniyorsunuz. Metrodan daha yakın o yüzden dolmuşu tavsiye ederim
-
Bugün gelmeyen sayısı kaç acaba ? Yarın girecek arkadaşlar için komisyon 5 kişilik hepsi birer soru soruyor 5-10 dakika arası sürüyor tavirları gayet iyi bana sorulan sorular
Göçmen kaçakçılığı nedir tc den KKTC ye yasadışı birini kaçırsam göçmen kaçakçılığı olur mu
Kabul edilemez yolcu nedir
İdare hukuku hizmet sınıflarını say ve istisnai memur nedir kimlerdir
Anayasa Mahkemesi ne iptal davası açılması
Devlet tahvillerinde faiz oranını kim belirler -
Arkadaşlar yedek var mı bu sınavda varsa kaç kişi bilen yazabilir mi?
-
@xxxkara kardeşim ben en son girdim 5 kişi gelmedi fakat benden sonra 1 kişi geldi o da girdi içeri sonrasında gelen olmadıysa 4 kişi gelmedi bugün
-
@erglmr saat kaç gibi girdiniz acaba. Listenin sonunda yer alan birinin erkenden gitmesine gerek yok heralde degil mi?
-
@mutlakdeğer baya erken bitti bizimkiler.
-
@erglmr eyvallah