Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@mutlakdeğer hocam siz erkenden gidin orada beklersiniz bizde öğlen arasına çıkmadılar ben 13:25 te çıktım
-
Arkadaşlar yeni çıktım bugün katılım tamdı . Herkes gelmiş. Toplamda 6 kişi gelmemiş .
-
@zubizaretta_12 komisyon başkanı kimdi? insan kaynakları daire başkanı mı Recep İnce mi yoksa genel m. yard. Gökçe Ok mu?
-
@black ik başkanı dostum.
-
@zubizaretta_12 genel müdür yard dün işi çıktığı için öğleden önce gitmişti bugünde gelmemiş anlaşılan tamamen bitti mi arkadaşlar
-
@erglmr hızlı ilerliyordu muhtemelen bitmiştir dostum.
-
Herkes içi hayırlısı olsun. Geçmiş olsun.
-
@zubizaretta_12 size kaçar soru sordular beni soru bombardımanına tuttular 🧐
-
@erglmr bende yaklaşık 10 dakika kaldım. 6-7 soru ve bağlantılı sorular sordular hocam
-
Bana bağlantılı bağlantısız toplam 10 civarı soru soruldu üst üste gelince ipin ucunu biraz kaçırdım sanırım hakkımızda hayırlısı
-
Sınav herkes için hayırlısı olsun. Sorular nasıldı arkadaşlar
-
Sessizlik
-
Umarım uzun sürmez bu sessizlik. Bir tahmini olan var mı acaba açıklanma tarihiyle alakalı
-
Daha 1 hafta olmadı mülakat biteli. Biraz erken beklenti oluşmuş sanki. Önce bi ilgöç açıklansın. Fikir oluşturur o
-
Tahminim seçim hemen öncesi bayramın hemen sonrası
-
Il goc ve merkez goc ayni anda aciklanmz mi sizce sonucta kurum ve komisyon ayni ve ortak adaylar da vardir onlari da hesaba katarlar diye dusunuyorum
-
@içerde14 bilemiyorum Altan
-
-
Keşke sen de açıklansan artık :((
-
@1903bjk Keşke