Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Giriş belgesi mailini alan oldu mu arkadaşlar dün aciklanacakti
-
Yok hocam
-
@yldzkrc hocam siz ne olmak istiyosunuz merak ediyorum . Guy ve vmy kazandiniz simdi göç uzmani olmaya mi karar verdiniz
-
asbü'yü arayıp soran oldu mu?
-
@shady1 vakti zamanında hanımefendi "bizim gibi puanları yüksek olanlar sınav streslerine alışkın" minvalinde özgüvenli sözler söylüyordu . Hakikaten alışkınmış hepsini birden olmak istiyor . Dün de Spor Denetçiliği mülakatına girdi sanırım .
-
@iibfli_keynes ne diyelim allah islah etsin
-
@shady1 Neden ıslah etsin atanana kadar sınavlara girmesin mi ? Yani sizin puanınız yetse girmeyecek misiniz? Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Bence objektif olalım.
-
@paca08 neden bahsediyosun hocam zaten atanmiş arkadaş . Benim dikkatimi çeken guy ve vmy atama listesindeydi. Başka nihai listelerde de olduguna eminim
-
@shady1 Peki burada arkadaş mı suçlu ? Yoksa onu alan komisyonlar mı ?
-
@paca08 vmy kazandıktan sonra girer misin sen göç sınavına samimi bir cevap bekliyorum senden madem objektifsin?
-
@paca08 hsyir burda size noluyo onu anlamadim. Ben ne olnak istedigini sordum arkadaşa.
-
@shady1 muhtemelen tanıdığı bir kişidir gözü kapalı objektif(!) savunmaya geçmiştir:)
-
@yasaklı Bana sorarsan Göç Uzman Yardımcılığı daha iyi 4 yıldır sınavlara giriyorum hocam. Tabi bu benim perspektifim ama birçok çalışan arkadaşımda GÖÇ'u tercih eder.
-
@yasaklı Kim olduğunu bile bilmiyorum fazla önyargılı değil misin ?
-
teftiş kurulu varken uzmanlık hemde göç uzmanlık hımmm çok ilginç
-
@yasaklı, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
teftiş kurulu varken uzmanlık hemde göç uzmanlık hımmm çok ilginç
Tabi bu işlerin içine girmeden insan bilmiyor anlıyorum seni. Ben zamanında bu yola vergi müfettişi olmak için çıktım. Şu anda MHUY'ım maaşımda Vergiden az ancak bana gel seni vergi müfettişi yapalım deseler istemem. Kurumumdaki çoğu kişide istemez. Merkez uzmanlıkla vergiyi kıyaslamam bile.
-
@paca08 Hocam ben de size şunu sormak istiyorum. BDDK için mülakata giren arkadaşlara kızdınız soruyu geçtim ortam hakkında bilgi vermiyor diye. Bugün dernekler denetçiliği mülakatına girdiniz. Neden herhangi bir açıklama yapmadınız peki? Hani bu yollardan geçmişsiniz ya sizde ondan soruyorum.
-
-
@baumol, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@paca08 Hocam ben de size şunu sormak istiyorum. BDDK için mülakata giren arkadaşlara kızdınız soruyu geçtim ortam hakkında bilgi vermiyor diye. Bugün dernekler denetçiliği mülakatına girdiniz. Neden herhangi bir açıklama yapmadınız peki? Hani bu yollardan geçmişsiniz ya sizde ondan soruyorum.
Hocam baktım arkadaşlar bilgi vermiş üstüne aynı şeyleri yazmamak için paylaşımda bulunmadım. Yoksa ben paylaşım yapmayan birisimiyim sizce BTK sınavında geçen senenin sorularını bulup paylaştım sanırım o sınava sizde girdiniz ve 11-12 soru çıktı paylaştıklarımdan. Paylaşmasam saklasam o soruları kimse göremeyecek sadece ben yapacaktım. Lütfen bir ithamda bulunurken düşünelim. İçişleri mülakatında derneklerle ilgili soru soruluyor. Mülakatta 5 dakka falan sürüyor. Arkadaşlar da yazmışlar neden aynı şeyleri yazayım.
-
@yasaklı bu konu defaen bu platformda konuşuldu hocam yılmadınız mı hakkaten? Kimsenin tercihini sorgulamak için burda değiliz. Bileğinin hakkıyla puanını almış yazılıları geçmiş insanlara söz söylemeye kimsenin hakkı yok bu konuda bi anla(ş)alım artık. Zaten nihai sınav listelerini incelerseniz hep aynı kişiler var yani birçok kişi bu durumda bir kişiyi yakalayıp üstünden konuşmak anlamsız.