Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@drago göç de herşeyi ile farklı ya sırasıyla mail atmanın mantığı nedır acaba? Bekleyelim
-
Sonuclari hemen aciklaniyo ama sinavin ertesi gunu . O bakimdan iyi
-
Mail gelmeyen var mı hala
-
Banada gelmedi. Gelmezse yarın arayacağım.
-
Bu arada bu saatte sınav giriş belgemi mail attılar.
-
@paca08 bana da şimdi geldi.
-
Salon ve sıra numaraları belli olmuş.42 kişi ücret yatırmamış.
-
@luthor ya ben ne diyeyim simdi bu arkadaslara 1 puanla disarda kalan birisi olarak ki merkezi cok istedim ankarada yasamamdan sebep
-
@dikey Üzüldüm hocam sizin adınıza keşke en azından sınavına girmeyecekleri alımlara başvurmasa arkadaşlar.
-
@luthor sağolun hocam insanlar çok duyarsız. Tamam puanı yüksek hakki basvurmak ama basvurduysan da gir sinava degil mi. Etik değil
-
@dikey Hemde sınav testken. Bu yapılan gerçekten haksızlık buna diyecek söz yok hocam.
-
@paca08 neden haksızlık? gündüz öyle demiyordun? adam puanını almış istediği yere başvurur istediği yere de gider diyordun? bir kaç saatte düşüncelerin değişti mi ben mi yanlış anımsıyorum?
-
@yasaklı, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@paca08 neden haksızlık? gündüz öyle demiyordun? adam puanını almış istediği yere başvurur istediği yere de gider diyordun? bir kaç saatte düşüncelerin değişti mi ben mi yanlış anımsıyorum?
Hocam o farklı bu farklı. Açıklayayım bak bir çocuğa anlatır gibi anlatacağım sana anlamazsan da senle daha da muhatap olmam.
Şimdi herkes istediği kurumun sınavına başvurabilir ama başvurduğu bir sınava hemde sınav test olmasına rağmen girmiyorsa orada sıkıntı vardır. Bir kere sınavın şartında sınava kalanlar 70 tl yatıracaktır yazıyordu. Bu şartları bile bile bu kişiler bu sınava başvurdu ve girmedi. Bu da mağduriyetler oluşturdu. Benim sabah bahsettiğimse adam puanını almış ama merkez göç veya merkez uzmanlık istiyor. Fakat merkez göç sınavından önce guy ve vmy mülakatları var girmesin mi ? Yani merkez göç veya merkez uzmanlık sınavını kesin kazanacak mı? Kazansa bile mülakatını kesin geçecek mi? İşte sen ve senin gibiler bunu algılayamıyor. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Benim ne yazdığımı durmadan takip edeceğine otur 1 saat daha fazla ders çalışda burada millete sataşmak zorunda kalma.
-
@paca08 Test veya klasik hocam bunu yapmamak lazım.Klasikti diye gitmemekle burada yapılan arasında fark yok bence.Elinde olmayan sebeplerle başvurup gidemeyen arkadaşlara lafım yok ama.
-
@luthor, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@paca08 Test veya klasik hocam bunu yapmamak lazım.Klasikti diye gitmemekle burada yapılan arasında fark yok bence.Elinde olmayan sebeplerle başvurup gidemeyen arkadaşlara lafım yok ama.
Hocam özellikle neden test dedim. Hani sınav klasik olur 1 ay süre olur başvuran sınava hazırlanacağını düşünür. Elinde olmayan sebeplerle hazırlanamaz veya hazırlanır ama bilgisini yeterli görmez sınava girmeyebilir. Zaten klasik sınavlarda genellikle gitmeyen sayısı daha fazladır. Bu sebeplerden dolayı sınav test olmasına rağmen bana 42 kişinin ücret yatırmaması çok fazla geldi.
-
@paca08 çalışılmıyor ki hocam o kadar mülakata girdik çıktık aklımız orada acaba oldu mu naptık diye. bende sana sarıyorum işte napayım
-
@paca08 Hocam ben o konuda öyle düşünmüyorum.İş teftişi 0,3 gibi bir küsüratla kaçırdım ve sonradan öğrendimki %40 a yakın insan hiç girmemiş bir o kadarıda ilk oturumdan sonra çıkmış.İlan geldiğinde herşey belli zaten.Bahsettiğiniz tarzda elinde olmayan sebeplerle çalışamayan insan sayısı gerçekten kayda değer bir sayı değildir.Ancak başvurup gitmemek ve sınavın klasik olması bahanesinin arkasına saklanmak doğru bir davranış değil.Bu forumda bu tarz ilanlar gelip en başından ben bu kadar mevzuata çalışamam diyerek başvurmayan arkadaşları da gördüm.Bu bilinçte olmak lazım.Yanlış anlamayın gece gece tartışma çıksın diye değil beni rahatsız eden bir konu olduğu için yazdım.Belki birileri görür ve bu durumu dikkate alır bundan sonra.
-
Zaten 20 katı çağırılıyor, sıkıntı yok yani
-
Bu sinavi çok isteyenler vardi . Başvurup da gitmeyenler de bir gün çok ıstedikleri bi sinavi küsüratla kacirir ve sonra sinava girmeyenlerin oldugunu öğrenir umarim.
-
@shady1 aynen hocam , il göçü kazanamadık zaten bu sınavıda küsüratla kaçırdık, hiç hoş değil