Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@drago ben bilgisayar çıktısı yaptım.
-
@nfs eyvallah hocam sorun olmaz herhalde bir de nufuscüzfanını onaylayan kısmını dolduruyor muyuz?
-
Yeni kimlik kartı olanlar cilt no, aile no vb kısmı dolduruyor muyuz? Yeni kimlik kartlarinda bu bilgiler yok
-
Bir de İlgöçte e devlet belgesi kabul edilmiş sanırım bizden soran oldu mu hiç?
-
@drago hayır üstad, bildiğim kadarıyla orasını belgeleri onaylayan dolduruyor.
-
@nfs eyvallah üstad
-
Evrak teslim eden arkadaşlar, diplomayı aslı gibidir veya e devlet çıktısı olarak gönderebilir miyiz?
-
@donniebrasco aslı gibidir gönderdim, oluyormuş telefonda sormuştum. Ama istersen hocam e devlet için ara bir sor.
-
@DonnieBrasco il göçte kabul edildi merkez uzmanlıkta da ederler sorun olmaz
@Sirius hocam kimliğin verildiği yer, veriliş tarihi sorun olmazda aile no, cilt no gerekli olabilir. E-devletten bir nüfus kayıt örneği alın orada yazabilir veya eski kimlik fotokopiniz varsa oraya da bakabilirsiniz oradaki bilgiler aynı değişmez.
-
Teşekkürler arkadaşlar, bir sorum saha var, gvslere fotoğraf biz mi yapıştıracağız? Yoksa 3 fotoğraf göndermemiz yeterli mi onlar mı yapıştıracak?
-
@donniebrasco gvs formuna da 2 fotoğrafı siz yapıştıracaksınız ek olarak 3 fotoğraf yollayacaksınız yani toplamda 5 fotoğraf lazım.
-
Itirazda bulunan oldu mu ?
-
Ben formu dolduramadım. Bilgisayardan yapılması gerekiyormuş ama yazıyorum her harf yazdığımda satır atlıyor. küçük büyük harf fark etmedi. Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar.
-
@paretooptimal hemen yanına tıklama, ok'u aynı satırda biraz ilerlet simgesi değişiyor oraya tıkla ve yazmaya başla
-
@paretooptimal hocam bunun için il göç başlığında bazı bilgiler paylaşmıştım oraya bir bakın isterseniz. Anlatması biraz uzun olduğu için tekrar buraya yazıp kalabalık etmeyim
-
@black Hocam iki sayfaya taştı problem olmaz değil mi?
-
@black birde halen oturma adresi diyor şuan geçici birilerinde kalıyorum sabit yer edenmedim henüz boş bıraksam olur mu ki
-
@paretooptimal Il gocte teslim ederken 2 sayfa problem oldu, tekrar doldurdum hocam. Formu göç idaresinin sitesindeki duyurulardan indir.
-
@paretooptimal 2 sayfaya taşmasının çok sorun olacağını sanmıyorum ama tek sayfada halledebilirseniz daha temiz olur ayrıca alt kısımdaki not kısmını silmeniz gerekiyormuş bilginiz olsun
halen oturma adresi kısmına doldurduğunuz tarih itibariyle bulunduğunuz adresini yazabilirsiniz adresiniz sonradan değişse bile sorun olmaz sonuçta yalan beyanda bulunmuyorsunuz
-
@paretooptimal adres kısmını boş bırakmayın, asıl boş bırakırsanız sorun olabilir. Şu an kaldığınız yerin adresini yazın.