Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@neomonetarist kardeşim bende o yazının tamamı gözükmüyor tamamlan kısmı gözüküyor sadece nasıl gördün orayı
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
@neomonetarist kardeşim bende o yazının tamamı gözükmüyor tamamlan kısmı gözüküyor sadece nasıl gördün orayı
daha yüksek çözünürlüklü bir ekrandan bakın.
-
@bulut_xw tamam sağolasın
-
Bilgisayardan girince gözükmesi lazım telden bende de oyle olmuştu Tamamlanmadı yazıyorsa giriş yaptığınız sayfanın orta üst kısımda adınızın soyadınızın yazdığı bir buton var. Oraya girerek yani profilinize girerek bilgileri güncelleyin sonra başvuru yapınca düzeliyor. İl göç sayfasında bir arkadaş ayrıntılı anlatmıştı takılanlar oraya bakabilir.
-
@sınavuzmanyrd Bilgisayardan girince gözükmesi lazım telden bende de oyle olmuştu Tamamlanmadı yazıyorsa giriş yaptığınız sayfanın orta üst kısımda adınızın soyadınızın yazdığı bir buton var. Oraya girerek yani profilinize girerek bilgileri güncelleyin sonra başvuru yapınca düzeliyor. İl göç sayfasında bir arkadaş ayrıntılı anlatmıştı takılanlar oraya bakabilir.
-
Umut yok ama yaptık başvuruyu
-
Ilgoc listesinden vmy olanlari cikarirsak goc icin bi tahmini puana ulasir miyiz ?
-
@shady1 aslında hangi sınavlar açıklandı ise çıkarırsak yakın bir şey olur ama mesela merkez kadro olsun diyen kısım (yerleşen GUY'lar) sadece buna başvuracak. Yine sanırım KDGM olan sınavın saati değişti onlar da başvurabilecek. Dediğim gibi tam değil yakın sonuç alınır.
-
@waitforit o zaman o iş yaş
-
@shady1 il göç listesinde 5 kişi varmış öyle okumuştum. Pek bir değişiklik olmaz gibi o yüzden. Puanı yüksek olduğu halde il göçe başvurmayanlar da var
-
ben kdgm ye başvurmadım göç e başvuru yaptım. Her sınava atlamayı doğru bulmuyorum.
-
@neomonetarist dediğiniz mantıklı da aslında, @Antimülakat bahsetmişti. Birkaç yerde çok iyi olmak her yerde ortalama hatta vasat altı olmaktan iyidir. Bazen ara verip istediğimiz yere çalışmak daha mantıklı.
-
@waitforit kendine bir kaç hedef belirleyeceksin o doğrultuda ilerleyeceksin. Her ilana saldırırsan hem kendine hem başkalarına zarar verirsin. Şahsi kanaatim bu. Kimine göre doğru kimine göre yanlış
-
Çıldırmak üzereyim. Başvuramıyorum. Önceki sayfaları da okudum aynısını yapıyorum olmuyor. yüklemediğim doktora yüksek lisans belgesi gözüküyor silinmiyor kaydetmiyor başarılı diyor arada sonra gene gözükmüyor bekliyorum olmuyor. kendiliğinden mi düzelecek anlamadım ki aynısını yaşayan var mı ?
-
@paretooptimal yüklenmiş bir belge silinmiyor ancak yüklenmemiş bir belgenin gözükmesi ilginç. Eğer il göçe başvurduysanız o zaman yüklediğiniz belgeleri de gösterebiliyor. Sağ taraftan yenile yazan yere 1-2 kez basın belgeler gözüküyor sistemdeki yavaşlıktan kaynaklı geç gelebiliyor ve yüklediğiniz belgeler resim formatında olmalı, ayrıca yüklediğiniz dosyaların 1mb boyutundan az olmasına dikkat edin. Sistem sıkıntılı biraz ama 3-5 kere deneyerek başvuruyu tamamlayabiliyorsunuz.
-
@black yok hocam il göçe başvurmadım. tekrar deneyeyim olur belki teşekkür ederim.
-
@paretooptimal belgeleri yükleyip kaydet dedikten sonra "başvurumu kontrol et" butonuna tıklayın sonra ilgili sınavın adının karşısında "tamamladı" yazısı çıkacaktır.
-
@drago onu da yaptım. olmadı malesef
-
@paretooptimal bilgisayardan yapıyorsunuz değil mi
-
@paretooptimal yarin bi arayin kurumu hocam