Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
il göç başlığında meslekle ilgili oldukça bilgi var yok mu merkez göç için birşeyler söylemek isteyen. Merkez kadrolar elbette daha iyidir ama il göç sıkıntılı duruyor merkezde de benzer sıkıntılar var mıdır?
-
Selamun aleyküm arkadaşlar sınava hazırlanmaya bugün başladım. Yabancılar ve uluslararası kanundan nasıl soru çıkıyor bilen var mı ? Geçen sene giren yok mu hiç biraz bilgi verse..
-
Arkadaslar 88.39 ile gelme ihtimali nedir acaba? Ben de calismaya basladm ama belirsizlik oldugu icin cok fazla odaklanamyrm
-
@genc-ekon kardeşim vergi müfettiş ve diğer müfettişlikler açıklanırsa 90 altını görebilir. Diğer türlü göç uzman çok düşmez. Ancak umudun olsun çalışmaya devam et. İnşallah gelir.
-
arkadaşlar kaymakamlık , sgk denetmenliği ve vmy mülakatı açıklanınca .. ardından göç ile kamu düzeni sınavının da aynı günde yapılmasını göz önünde bulundurursak son olarak il göç ve merkez göç kaça düşer dersiniz
-
@safitürk69 tsk ederim ayni zamanda sgk denetmenligi sonucunu da beklyrm. Umarim o iyi sonuclanir da basvuru yapmam buna.
-
@genc-ekon inşallah hocam bak aynı gün kamu düzeni sınavı var ben onu hesaba katmadım. SGK çok bekletti bende çalışmaya başladım.
-
@safitürk69 Hocam BTK ya çalışmıyor musunuz ??
-
@slutskyy yok kardeşim çalışmıyorum..
-
@genc-ekon elbette var hocam. Sınav sayısının artmasıyla birlikte durumlar değişti. Artık 90 üstü puanlar çok görülmeyecek diye düşünenlerdenim. VMY vs SGK denetmenlik açıklanırsa iyiden iyiye düşecektir bundan sonraki sınavların taban puanları.
-
@moonlight il göc 84-85
Merkez göc 87-88 -
@antimülakat insaaalah duser hocam sagolun.. Calismaya devam o zaman
-
YDS'de kaç puan almamız gerekiyor bir de alımlarda öncelik verdikleri kişiler var mı?
-
@ikiyüzonaltı Hocam biraz iyimser olmamış mı, çok fazla puan türü var. İnşallah puanlar sizin tahmininiz gibi olur puanlar ve birçok arkadaşımızın yüzü güler. Ben merkezin 90ın altını göreceğini düşünmüyorum
-
@sirius hocam il göç ve göç olduğu için başvurmayacak kişiler de vardır. Tabi bu mesleklerin nasıl olduğunu, neler çektiklerini bilen kişilerden bahsediyorum. Amaan bi işim olsun bi yere gireyim sonra beğenmezsem başka yere geçerim guy olurum diye düşünüp başvuranlar iyi düşünsün derim.
-
Göç hakkinda bilgi verecek yok mu arkadaslar ? Il goc gibi bu da sıkıntılı mi ?
-
@sirius kardeşim daha önceki tahminlerimde hiç yanılmadım 90 üstüne çıkmaz max 89 o da merkez göç
-
Bu göç, isgihbarat kadrosu filan heralde muthis gizemli
-
@shady1, içinde söyledi: Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
Bu göç, isgihbarat kadrosu filan heralde muthis gizemli
istihbarat
-
@ikiyüzonaltı hocam sgk mufettislik icin de bir tahmin alalim o zaman. Az icim rahatlasın