Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@black
Moralim bozuldu gidiyorum:) zaten bir iki gune aciklanir goruruz bakalim hayirlisi hakkimizda:) -
@safitürk69 yatırımlar hariç kamu giderleri diyordu buradan demek istediği yatırım giderleri faiz olması lazım sonuçta yatırımların maliyeti faizlerdir. Soruda birincil dengeyi sormak istemiş
-
@1903bjk egemenlik gücüne dayanan emlak gelirleri, alt yapı sonucu değer artışı şerefiye olması lazım
-
@black yatırım gideri olarak sorulmamsti yatırim hariç gelir gider farkı kamu tasarrufu diye hatırlıyorum
-
@black ahahah çok komik değil mi ya saçma anlaşılmaz bir sürü soruya şıklar üzerinden biz mantık getirmeye çalışıyoruz
-
@aroma bende latince terimi görünce yapıştırdım hiç bir fikrim yok
-
@black kardeşim kamu tasarrufunu anlarımda egemenlik gücünü kullanarak aldığı gelir şerefiye olmalı.
-
@aroma ben sorudaki "yatırım hariç kamu giderleri" ifadesinden eminim ama dediğiniz gibi olabilir anlatım bozukluğu diye düşünüp öyle yaptım çünkü bazı sorularda da soru kökünün sıkıntılıydı
-
@safitürk69 evet hocam sizin cevabınız doğru, benim aklıma şerefiye de alt yapı hizmeti sunulması sebebiyle alınınca bir nevi karşılık gibi gelmişti yanlış yapmışım
-
@miltonkynes öyle valla bir soru 1-2 soruda yanlışlık vardı 4 şık da doğru oluyordu
-
Soruları toplayan varsa imtiyaz da vardı.
-
Hangisi idarenin iş gördürme usulü değildir?veraset:)
-
@miltonkynes böyle bi soru varmıydı:)
-
@safitürk69 vardı. Idare sorusu
-
@black ama şerefiye de egemenlikten dolayı alınmaz mı
-
adalet ve dış işleri olan komisyon, uluslararası koruma değerlendirme komisyonu
-
@safitürk69 veraset değil mi cevabı kamu hizmeti görme biçimleri
-
@paretooptimal evet hocam öyleymiş önceki iletimde yazdım
-
@miltonkynes benim imtiyazla aynı soru değil demi :)ben soruyu mu anlamadım:) özel hukuk kişisine gördürülme diyordu
-
@black sondan başladım okumaya ondan öyle oldu