Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Talebin gelir esnekliğinin tanımı, başka bir esneklik sorusu daha vardı ikamesi çok olan malla ilgili.
-
Gidiyorum ya kimse yok tek başına hiç tadı çıkmıyor
-
@paretooptimal diger sınava gittiler sanırım
-
@safitürk69 muhtemelen
-
@paretooptimal çok partili sorusu yanlış değil mi 1924 olması gerek
-
Bunlar yanlış soruyu iptal etmeden sonuç açıklayacak yine sonra uğraş dur.
-
@paretooptimal iptal edilir o soru
-
@safitürk69 bir soru daha vardı soru kökü hatalı aklıma gelmiyor şuan. Açıklasınlar da düzeltip yeniden açıklarlar
-
@banshe galiba çok partili hayata geçiş ile çok partili hayata geçiş denemeleri ayrı kabul ediliyor.
-
Türkiye İnsan Hakları Kurumu'nun (TİHK) yerini almak üzere, 20 Nisan 2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu ile kurulmuştur.
-
@banshe yok hocam hatta 1945 olması gerekir parti kuruldu ama 46 da seçimlere katıldı onu kast etmiş herhalde.
-
Sınav yarın mı açıklanacaktı ?
-
Uluslararası ceza divanına taraf değilmişiz. Madem değiliz neden kanunumuzda uluslararsı ceza divanına taraf olmanın gerekleri dışında vatandaş geri verilemez ibaresi yer alıyor ? Sırf ona dayanarak taraf olduğumuzu düşünmüştüm ya gitti soru
-
Hocam aklına gelen kıyıda köşede kalmış soru var mı
-
@safitürk69
Göçmen çeşitleri:) -
@1903bjk reis o kolaydı
-
Ceza da boşluk doldurma tek hareketli suç yaptım
-
@safitürk69 bağlı suç yaptım ben . Emin değilim. Medeni kanun sorusu var di onu da salladım aklımda kalan soru çok tek
-
@safitürk69
Bağlı suç yaptım -
@paretooptimal medeni kanun sorusunu sınırlı ehliyetli 3 işlemi yapamaz olan şıkı yaptım