Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
İktisatta ikili soru vardı. Planlanan harcamaları içeren soru vardı. Sorular aklımda.ama tam canlanmıyor kısa bellekten gitmiş hemen
-
@paretooptimal denge oluşması için çıktıyı artırmak gerekir dedim
-
@safitürk69 o kolaydı hocam . Ailesi de yapamaz yasak işlemdir. Dediğim.medeni kanun İsviçreden esinlenmiş yok Fransa'dan kodefiye edilmiş kazuistik veya değil falan diyordu. Fransa yaptim onlardan idareye aldık diye hatırlıyorum
-
@paretooptimal kazuistik yaptım bende .Fransa dan sonradan düzenleme almışızdır diye düşündüm. Hep farklı yapmışız birimiz patladı.
-
@safitürk69 adınızı gördükçe kaymakam bey geliyor aklıma duygulanıyorum. mekanı cennet olsun.
-
@safitürk69 aynen
-
@paretooptimal Rabbim bizlerede onun yolundan gitmeyi nasip etsin.
-
Üretim arttıkça avc ve ac nin arası açılır yaptım. Şekil sorunda 1 numara nedir diyordu marjinal maliyet . Avc ile aç arasındaki mesafe ortalama sabit maliyet yaptım
-
@safitürk69 orda zaten çıktı planlanan harcamadan üsteydi doğal olarak planlanmamış stok yatırımları artar yaptım
-
Kanunda mülteciyle ilgili sorunun cevabı neydi..Hiçbiri yaptım. Şıklardaki sayıları kanunda görememiştim
-
@safitürk69
Ben de kauzistik yaptim -
İnsan hakları ihlal edilenlerin başvurabileceği yerler vardı. Yargı kamu denetçisi iki tane insan haklarıyla ilgili kurul gibi birşey vardı bilmediğim cevabı bilen var mı. 3 maddeleri soru vardı 2 ve 3 yaptım ama soruyu hatırlamıyorum siz ne yaptınız
-
@safitürk69
3 yil yaptim ayni seyden bahsediyosak -
@safitürk69 3 diye hatırlıyorum
-
@brzezinski kardeşim bilmiyorum . Çok iddalı değilim vakit geçiriyoruz :)) Malum SGK anladın sen
-
@safitürk69 :)) aynı bendensin kardeşim ben de işte maksat aynı
-
@paretooptimal
Ama o avc ve afc arasindaki iliski degil miydi yaa ben ikisi de azalir yaptim. Afc surekli azalmiyo mu? -
@1903bjk sabit sürekli azalıyor diğerini bilemedim
-
bu artan oranlı vergide gelir dağılımı bozulunca vergi gelirleri ne olur diyordu bi soru onu naptınız
-
@brzezinski azalır yaptım güzel soruydu. Cevabı merak ediyorum