Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@stresliyim06 evet o soru yanlisti. Sinav da bana gore zordu. Bilmiyorum sizin icin nasildi
-
@ygndz ilgocten zordu. 30a yakin soru cok kolaydi. 30a yakin soru baya zor gibiydi.
-
Kanun soruları zor değildi kamu ulus Türk tarihi kısmı çok kolaydı en zor kısım hukukta ki değişik sorulardı
Sınav ciddiyetsizce hazırlanmış bence özensizdi hakkımız da hayırlısı inşallah -
Bana da il göçten zor geldi var mı soru hatırlayan dökülün
-
30 civarı soru çok zor geldi bana.iki soru kökünde hata vardı sanki. Kanundan başvuruyu geri çekmiş sayılır diyen dört şık doğru cevaptı beşinciyi işaretledim o yüzden
-
Anlam kaymasi mi coktu, ben mi yorgundum
Iktisat serbest tic-Gurmuk Birliği, orta lama sabit maliyet, marjinal maliyet, 2/5 portakal=Elma olan soru sanirim 8, 12 falan gibicift bir sayi idi. -
Yine ankara ant. 1963, Astana sureci vardi
-
Boşluk mülteci, mülteciye 3 yıl, hangisi yoktur CB, İçişlerine bağlı, veteriner
-
@waitforit bende astana yaptım ama Cenevre de de aynı görüşmeyi yaptılar ne fark var..
-
@safitürk69 soruda bm diyordu o yüzden cenevre olacak
-
Velstefalya gibi bir savaş 1648, çok partililer hayat 1946, başarısız darbe Talat Aydemir diye biliyorum
-
@safitürk69 Talat, demokrat parti ,fethi Okyar
-
@varoufakis bende onu bile bile astana yaptım
-
Eşleştirmeleri Rusya Japonya ada yaptım ama emin değilim bilen var mı? Maliyeden şerefiye geliri, hangisi egemenlik gücüne dayalıdır, tahakkuk,
-
Westfalia Baris Antlasmasi 1648 diye hatirladigim anlasma miydi? Simdi ben uluslarci degilim sahneye onlar gelsin ozaman ancak onlar anlatir niye.
-
Çin Filipinler yaptım kesin yanlıştır:)
-
Uzlaşma olmayan suç? Savcı tutuklayamaz, iskan sorusu cevabı neydi?
-
Marget thecar Almanya
-
@paretooptimal rusya ve japonya arasında Kuril Adaları sorunu var.ben çin-filipinler yaptım
-
Otomatik istikrar sağlayıcı sorusunda İşçi ücretleri ve KDV arasında kaldim. İşçi ücretleri yaptım. Yedek ödenek sorusu vardı. Bütçenin harcama sınırlılığı ile ilgili soru vardı. Karşılıklı ilkesi ile karşı işlem ilkesi vardı. Ben dilekçe hakkı olanı işaretledim.