Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
Yahu 85+ üstü puanı olanlar 6 şubata kadar(sınava girip giremeyeceğimizin belli olduğu tarih) salt alan çalışsınlar .. eğer sınava girebiliyorlarsa o tarihten sonra göç kanunu(yabancılar+pasaport+iskan kanunu=70 sayfa,göç kanununu da 6 şubata kadar bitirmenizi öneririm hiçbir şey olmazsa genel kültür olur,geriye bir tek alan ve göç dışındaki diğer dersler kalır) + muhtelif dersleri çalışsınlar.. 6 şubatta listede ismimiz yoksa GUYa hazırlığa sayarız.. Aksi takdirde bakarsın listede ismin olur da sen hazır olmazsın..Çalışalım biz hazır olalım da takdir Allah’ın olsun.
-
@hasansss kardesim bencede bakma zaten 87 ile bende bakmiyorum.ama diger konulara bakiyorum teker teker . Mevzuata sinavin gelip gelmemesine gore bakalmasi lazim
-
muhasebe hariç temel alan konularına başladım listenin sonucuna göre eğer listeye girersem yukk ile kamu ve uluslar çalışacam şimdilik 85-86 üstü olanların 3 temel alan derslerine çalışmasında yarar var, 90 üstü olanlar hepsine çalışsın
-
@rootofallevil Hocam 89.6 benimki. Sizce ben ne yapayım ??
-
@slutskyy Sen denetmen olcan kardeşim boşver çalışma:)
-
@denetcii Bir daha söyleeeee
-
@slutskyy sınav listesine girebilirsin hocam yüksek ihtimal öyle görünüyor benimki 86.75 biraz sıkıntıda
-
Başvuru sayfasını açabilen var mı arkadaşlar?
-
@denetcii hocam merkez göç ya 6 şubattı ya da 7 şubatti galiba. Daha baslamadi onun basvurulari. İl göç basladi
-
@magduriibfli il göç için yazdm yanlış başlığa yazdım sanırım:) İl göç de açılmıyor hocam
-
@denetcii Hocam başvuru linkini atar mısın?
-
-
Ben aradım idari birimle konuştum ama Herifler daha sınav yapacaklarını bilmiyorlar yanlış numara dedi bi daha ararsam ora kebapçı mı dicem.
-
Her iki ilanada başvurma imkanı var mı yoksa sadece birini mi tercih etmemiz gerekiyor?
-
il göç başvuruları saat 13.00 da başlıyormuş
-
@sancakt ikisine de basvurulabiliyor.@black sağolun hocam
-
Bu nasıl saçma bir başvuru sayfasıdır anlamadm yapamadım telefondan
-
@denetcii Kardeşim bence bekle Sgk açıklansın öyle başvur.
-
Kullanıcı adı vermedi kaydolurken şimdi kullanıcı adı istiyor ne garip başvuru sayfası üstelik ingiliççe
-
@aslan-reyiz kullanıcı adınız tc numaranızdır onu deneyin