Göç Uzman Yardımcılığı ilanı 2018
-
@baumol Hocam iptal ediliyor zaten de başvuru çok sıkıntı ben anlamadım vallaha
-
Son gün ne zamandı o zaman başvuralım.
-
@safiTÜRK69 16 subat
-
@safitürk69 2 Şubat
-
Pardon 2 şubat
-
2017 yılı başlığında neden konuşuyorlar burası yeni ilan için açılmış başlık değil mi?
-
@nfs tamam burası merkez göçmüş
-
Kamu güvenlik müsteşarlığı alım sınavıyla aynı güne denk geliyor bu merkez göç sınavı ve onun sınavı 86.6 da kapatmış sizce bu durumun merkez göçün taban puanına etkisi ne olur?
-
@rootofallevil kamu güvenliği müsteşarlığı sınav saati ile ilgili çalışma yapıyor. Büyük ihtimal öğleden sonra olacak onun sınavı. Bir de o iki bölümden alıyordu sadece ve puan türü olarak 3 puan türüydü bu sınavı etkilemesi çok düşük ihtimal yani.
Eğer sınavı öğleden sonraya almazsa ben müsteşarlığın sınavına gireceğim, benim gibi düşünen arkadaşlarımız olacaktır ama bölüm ve puan türünün çokluğu bu sınavın taban puanını yukarı çekecektir -
@drago pazartesi kamu düzeni ve güvenliği müsteşarlığının listeyi açıklamasını bekleyelim saat konusunda da bir açıklama yapılabilir o zman herşey daha net olacaktır
-
sınav nerede yapılacak?
-
@brzezinski nasil 2 subat son basvuru 16 subat yaziyor ilanda. Yanlis mi gordum ben
-
@lex-fori merkez göç başvuruları yarın başlıyor hocam 16 şubat son doğru görmüşsünüz merak etmeyin
-
@lex-fori 2 subat il Göç icin
-
bugün başvurular başlıyor değil mi ?
-
@nfs evet, size başarılar
-
İl göç 87.044 puanda kapatmış hal böyle olunca merkez göç sınavına başvurmanın bir anlamı yok benim için puanım 86.75 hiç gelmez sınava girebilecek arkadaşlara başarılar dilerim
Umarım listeye giren kişiler mücbir sebepler dışında sınava girmemezlik etmezler -
@rootofallevil neden ki, başvurun diğer konulara çalişin belki başvurmayan açıklanan falan olacak. Gelmezse ödeme yapmazsınız.Belge yok
-
Arkadaşlar bu hafta içi inşallah vmy açıklanacak. muhtemelen en az 200 kişi alınır diye düşünüyorum. Vmy yi kazanan arkadaşlarda göçe başvurmaz herhalde yani en azından ben kazanırsam başvurmam. Bu yüzden @RootofAllEvil bence başvur sonra pişman olabilirsin. Hatta sgk falan açıklanırsa bu sınav ilgöçten de daha aşağı kapatabilir.
-
@waitforit teşekkürler size de