Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
-
Giris belgesinin sinav kurallari kismina dikkat eden oldu mu gsb denetci yardimciligi sinavi diyor
-
@magduriibfli, içinde söyledi: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı İlanı
Giris belgesinin sinav kurallari kismina dikkat eden oldu mu gsb denetci yardimciligi sinavi diyor
Düzeltilmiş.
-
Ankara dışından geliyorum sınav gazi tıp fakültesindeymiş. Degol Cad.diye geçiyor acaba kızılaydan nasıl gidebilirim?
-
@poirot aşti önünden dolmuslar kalkiyor geciyordu ordan önünden
-
@brzezinski ankarayın beşevler durağına yakın mı?
-
@poirot evet yakin o da olur
-
@poirot bahçelievler durağına daha yakın. Bahçelievler'de inin Başkent Öğretmenevi tarafındaki kapıdan çıkın, çok az bir yürüme mesefesi var. Beşevler de inersen daha çok yürürsünüz.
-
@accosator çok teşekkür ederim
-
Arkadaşlar hiçbir şey almıyorlar. Emanetçi var mı? Bilen biri yardım edebilir mi?
-
@veblenist emanetci her sınavda olur dostum mağdur etmezler o konuda
-
Arkadaslar telefonun saatine aldanmayin 1 saat ileri geri alma meselesinden dolayi yanlis gosteriyor olabilir. Kol saatiniz varsa onu baz alin
-
@isimsiz hocam peki su an saat kaç
-
@leviathan 7.38
-
Hocam tıp fakültesi hastanenin olduğu bina mı?
-
Evet arkadaşlar nasıldı sınav. Bence güncel zordu attım, iyuk biraz zorladı o da bakmadığım için. Maliye orta, idare ve iktisat kekti. Matematik de baya baya kekti. 50 dk da bitti hepsi.
-
Aynen sınav kolaydı. Klasik gsb sınavı oldu. Sınır koyulmadıysa herkes mülakatta yine. Sınavların böyle kolay olması motivasyon artırıcı olmasınıyla beraber ders çalışmamı engelliyor. Bakalım ne zaman patlayacağız
-
@samet06 4 katı sınır var
-
@genclerbirlikli inşallah kazanamam da aklım başıma gelir uslanacağım yok benim. Bir senedir kitap açmıyoruz
-
@samet06 öyle deme hocam
-
Aşırı kolay olmamakla birlikte çok zor da denilebilecek bir sınav değildi bence. Zorlayan soru da vardı epey. Ve enteresan kısmı tarihte bir kaç sorunun cevabı göreceli idi bence. Giren tüm forumdaslara geçmiş olsun dilerim.