Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@slutskyy anlaşılan dikkatlerden kaçmıyor:)) .mülakatların açıklanma süresi ve sonuçları ömür törpüsü ne yaparsın ayrıca dellendim 4 aydın sınav yüzü görmüyorum
-
@oruçreis yahu sınav görüp napıcaksın Hocam. Biz giriyoruz da ne oluyor. Kim bilir kaç ay daha bekliycez
-
@ua1905 ilanda böyle diyor;
1- Ek-1 Başvuru formu,
2- Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesi,
3- Ek-2 Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Ek-2 formunun 2 adet hazırlanması, daktilo veya bilgisayar ile doldurulması, bilgilerde kısaltma yapılmaması, fotoğraf yapıştırılarak imzalanması gerekmektedir. Bu form Bakanlığımızca onaylanacaktır.)
Ve fotolu özgeçmiş. Bu şekilde 4 oluyor -
@oruçreis Arog sahnesi geldi aklıma hocam sabah sabah :” altı aydır top görmedi delleniyor oğlan”
-
93 puanla basvuru yapmayacagim. Giren arkadaslara basarilar...
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması ek 2 de baba doğum yeri ve tarihi kısmına yazıyorum fakat görünmüyor aynı sorunu yaşayan var mı
-
@aday-memur Evet birkaç yerde oluyor öyle. Başka yere yaz oraya kopyala/yapıştır
-
@aday-memur yazı rengini siyah seç hocam o kutucuklarda
-
teşekkür ederim halletim
-
@genclerbirlikli transkrip i nasıl hallettiniz . Okuldan verilen 1 tane var onu mu verdiniz yoksa fotokopi falan mı
-
@balanced mezun olmadan önce bol bol almıştım onlardan kullandim
-
@genclerbirlikli hocam mezuniyet transkripti göndermeniz gerekmiyor mu? Öğrenci transkripti ile mezuniyet transkripti farklı bi yanlışlık olmasın başvurunuzu takip edin isterseniz
-
@johnnash yani diplomayı almadan önce almıştım hocam. Mezun gözüküyorum yani
-
@genclerbirlikli hee anladım hocam peki mezuniyet transkripti alıp fotokopi çektirip aslı gibidir mührü mü yaptırdınız yoksa birden fazla mezuniyet transkripti alınabiliyor mu
-
@johnnash birden fazla vardı bende aslı gibidir yaptırmamistim
-
Oldum olası şu sınav öncesi istenilen belgelere sinir oluyorum. Toplaması ayrı dert, toplamak için kaybedilen zaman ayrı.
-
Ben transkriptin de mezun belgesinin de fotokopisini göndericem direk. Zaten mülakat zamanı belgenin asıllarıyla karşılaştıracaklarmış. Diploma için öyle yazıyordu ilan metninde. Diğerleri nasıl yaptı bilmiyorum.
-
biraz geç kaldım kusura bakmayın.bir sorum var. başvuru formu el yazısıyla, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması bilgisayar ortamında mı doldurulacak ?
-
@hadinbahım cebap verirseniz memnun olurum
-
@hadinbahım bu sınav özelinde bilmiyorum ancak hakimlik dahil şu ana kadar istenen güvenlik soruşturması formları hep elle dolduruluyordu.