Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@ua1905 a4 e özgeçmiş yazıp fotoğraf yapistiridm hocam
-
@genclerbirlikli eyvallah hocam elden verdim diyince sorayım dedim sorun çıkarıyorlar mı diye
-
@ua1905 yok hocam sıkıntı olmaz
-
@genclerbirlikli Hocam özgeçmiş derken önyazı şeklinde mi yaptınız cv şeklinde mi?
-
@gag işte şurda doğdum şu liseden mezun oldum şu fakülteyi bitirdim diye yazdım
-
Arkadaşlar ben bugün başvuruyu yaptım yalnız p9 dan başvuracağım yere yanlışlıkla p48 den başvuruda bulundum bunu dilekçeyle mi düzeltmek gerekiyor?
-
@oguzhan06 hocam bunu nasil yaptiniz 7 tane belge icinde ek 1 de bizden p9 ve p48 puan turunu de yazmamiz isteniyordu. Hanginden basvurunuzu yapiyorsunuz gibi bi secenek yoktu hatirladigim kadariyla. Zaten bu yazdigimiz iki puan turunden en yuksek olani secilerek degerlendirilmeyecek miydi?
-
Puanım 91 başvurmaya değer mi ?
-
@slutskyy değer
-
@genclerbirlikli hocam meslekle ilgili hiç konuştunuz mu? Bilgi verdiler mi?
-
@eryugr yok hocam konuşmadım kalabalıktı zaten hakimlik mülakatları vardı galiba, meşgul etmek istemedim
-
@mostramozic hocam ben iki puan türünude yazdim postayla yolladım
-
@wilfried Hocam puanınız kaç acaba
-
@slutskyy 91.42 sizin hocam
-
Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunda nüfus cüzdanı suretini onaylayanın diye bi bölüm var orayı kendilerimi dolduracak anlayamadım orayı
-
@wilfried 91.67 hocam
-
Mrblar arkadaşlar. 92.83 puanla başvurmakta kararsız kaldım. Sizce gelir mi? Başvurmalı mıyım?
-
@joeblack16 Hocam aşk olsun. Ben vallahi fire vermez diye düşündüğüm için öyle sordum. Kızmayın lütfen.
-
@Slutskyy Kardeşim ben yorumları okumadan, alım sayısına ve kendi sıralamama bakıp böyle bir kanıksamada bulundum. Direkt sözlü bir alım olması da cabası. Sizi kastederek bir söylemde bulunmadım:)
-
@mostramozic hocam çok aceleye getirdim emin ol 30 dk içinde halletmeye çalışınca bu durum ortaya çıktı