Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@drago 90.78-- 250.
-
@buhara anlaşılan epdk ilanına benzeyecek bu da merakla kaç ile kapatacağını bekleyeceğim
-
@drago 92-93'le kapatır
-
Arkadaşlar başvuracak bir ilan varsa başvurun olursa olur olmazsa en azından şansınızı denemiş olursunuz. 89 ile kapatır diye düşünüyorum umarım daha düşer de birileri ilk sınavına girer. Siz şansınızı deneyip başvurun olmazda nasip.
-
89 puan ve üstü başvurular makul
-
kaçla kapatacağı belli olmaz ama 90 altında olmayacağı kesin.
-
@antimülakat bu hafta vmy sgk açıklanırsa 90 altını görebilir.şansın 1/10 olması hevesi kaçırıyor.şahsen bu hafta olumlu bir sonuç alırsam başvurmam.
-
@oruçreis hocam duyarlı olup olmamakta bu meselede çok etkili. Bazen bu niye başvurmuş dediğimiz puanda insanlar oluyor ki. Ciddi anlamda hazırlık yapmadan sırf bu sınavı da göreyim diye başvuru yapan? Bir de VMY'den olumlu sonuç alıp da uzmanlık kadrolarını bırakmayan çok fazla insan oluyor.
-
@antimülakat yazdıklarınıza katılıyorum ama bu alımda 10 katı çağırılması başvuraları etkileyecektir.
-
@oruçreis muhakkak hocam. İnşallah beklediğiniz gibi sınava katılmayı hak eden kimse, birilerinin bencilliği yüzünden kıl payı sınavı kaçırmaz.
-
Dostlar buyrun MESLEK TANITIMI'na. Ancak bir kaç söz etmek isterim mesleğe dair. Bir kaç gündür soruşturuyorum da gördüğüm en sıra dışı mesleklerden birisi. Sanırım İş Teftiş ile turne süreleri yarışır. Gerçekten ifası zor bir meslek o nedenle girmeden iyi hesap etmek lazım. Daha fazla yorumu yazıya bırakıyorum. Buyrunuz dostlar;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/adalet-bakanligi-stajyer-kontrolorlugu-meslegi-sinavi-ve-maasi
-
Oldukca değişik bi meslekmis. Cezaevinde calisilir mi ya
-
İklim koşullarına ve seyahata elverişli yazılı beyanını kendimiz mi yazıp beriyoruz?
-
@paretowilfredo sıkıntı büyük
-
@sasasa06, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
İklim koşullarına ve seyahata elverişli yazılı beyanını kendimiz mi yazıp beriyoruz?
Yoksa hastaneden heyet raporu olarak mı alacağız ?
@sasasa06, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@sasasa06 beyaz kağıda iklim koşularına ve seyahate elverisliyim yazıp ad soyad imza atın. Ben öyle yaptım teslim ettim belgeleri bugün. Başına da adalet bakanlığına yazmayı unutmayın
-
@genclerbirlikli hocam e devlletten alınan mezuniyet belgesi geçerli mi? sordunuz mu?
-
@sprhk sormadjm hocam maalesef, diploma götürdüm yanimda çünkü
-
@sprhk ilanda postayla başvuracakalr diplomanın fotokopisini göndersin mülakata kalırsa aslı ile karşılaştırılacak yazıyor ya
-
@genclerbirlikli hocam peki fotoğraflı özgeçmiş için internet boş bir cv örneği indirip onu mu doldurdunuz yoksa direk boş kağıda yazıp fotoğraf mı yapıştırdınız