Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
-
@brzezinski "mülki idare amirliği hizmetleri sınıfı" desek daha doğru olur, ama dediğiniz de yanlış değil el üstünde tutulurlar diğerleri ise diğerleri olur sadece
-
@brzezinski çok daha beter, İçişlerinde kaymakamın özlük hakkıyla düz polisin arasındaki fark 2 kat bile değil ama hakimlikte makas 5 kata kadar açılıyor.
-
@hgrotius kastim agirlik ,el üstünde tutulmaktı icislerinde kaymakam ve valilerin dışişlerinde aday meslek memurlarının etkin oldukları gibi kaymakamlar 4800 ek gostergeye hakimler 7600 ek gostergeye tabo diye biliyorum zaten
-
Kaç puanla kapatır ki acaba?
-
92 94 bandında kapatır. İki puan türü ve sınavı yok @iktisatcikiz
-
Vatandaşlık, ticaret ve icra iflas aldım. Yeterli olur mu acaba?
-
çok muamma bir ilan olmuş kaç tane hukuk dersi aldık nereden bilecekler o da merak konusu
-
transkript istiyorlarmış millet şimdi bir de onu temin etmek için uğraşacak
-
Arkadaşlar adalet pgm’yi arayıp salı günü bir sorun kaç hukuk dersi yeterli oluyormuş yoksa bir çok insan boşuna transkript filan uğraşacak.
-
@aliveli Personel Genel Müdürlüğü biliyor mudur ki?
-
Maaş olarak iyi ama turne olayi işin sıkıntılı tarafı,uzun vadeli düsününce aileyi biryerde bırakip yilda 3-5 ay farkli yerlere gitmek zor gelebilir
-
@aliveli, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü İlanı
Arkadaşlar adalet pgm’yi arayıp salı günü bir sorun kaç hukuk dersi yeterli oluyormuş yoksa bir çok insan boşuna transkript filan uğraşacak.
Hocam bence idari hakimlikle aynidir istedikleri hukuk dersi sayisi,idari basvurusunda iibf mezunu olupta hukuk koşulunu sağlayamadım diyen görmedigimden rahat olun bence ama içinizi rahatlatmak için arıyabilirsiniz ama benim mantığım bunu diyor
-
P9 81.5 ile başvurmanın bi anlamı varmı ?
-
Sözlü sınavı için herhangi bir konu da vermemişler.. Ne sorabilirler ki acep?
-
@grkmbgcci yapmayın hocam kaymakmlık mülakatı bile 5 dk'lıktı. Mülakatın ne önemi var ki zahmet edip konu yazsınlar
-
@drago :)) sen de haklısın hocam
-
puan olarak kaça düşebilir tahmini olan var mı arkadaşlar ?
-
@hayalimsgk P48 de tam 90 olanın sıralaması kaç ki onu bilirsek daha net bir tahmin yapılabilinir
-
@okunoku çok büyük ihtimalle gelmez ama sen yine de hiçbir başvuruyu kaçırmadan başvur bence bazen olmadık yerler sekebiliyor
-
@okunoku Gelmez kardeşim başvurma